mode

Smuk som Paris Hilton

Af Trine Sofie Meincke 25. december 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi guider dig til, hvordan du bliver smuk og skøn som Paris Hilton.

Paris Hilton har evnen til at se enormt uskyldig ud på trods af, at hun gang på gang får rodet sig ud i en masse ballade. Men ingen kan tage fra hende, at hun er gudesmuk! Derfor er der ikke så meget at sige til, at masser af unge piger ønsker at gøre hende kunsten efter - og få hendes lækre look!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan gør du:

Trin 1 - tøjet: Paris er altid meget elegant. Hun kan få selv de kedeligste jeans til at ligne en million, når hun mikser dem med et par høje hæle og en cool top. Hun er også vild med tøj i 50'er stil - ligesom på dette billede, hvor hun har en hvid kjole på, der er som taget ud af filmen Grease! Gå en tur i en genbrugsbutik, og led efter fine kjoler, eller spørg din bedstemor, om hun har nogen liggende, fra hun var ung!

Trin 2 - håret: Paris Hilton skifter ofte frisure og har for nyligt haft en flot kort page. Nu er hendes hår vokset lidt længere, men som regel har det en længde, så det altid kan skrabes tilbage i en lille hestehale. For at få dette hår-look, skal du glatte dit hår og give det en ordentlig omgang hårlak, så det bliver stift. Suppler evt. med noget hårskum, efter du har vasket håret. Saml håret i en løs hestehale eller knold, og lad pandehåret falde tjavset ned over panden. Slut af med at give pandehåret hårlak, så det sidder, hvor det skal!

Trin 3 - makeuppen: Paris bruger ofte en del makeup, men det behøver man ikke for at få hendes look. Start med at lægge en let foundation, og læg derefter en tynd streg over øjnene med en eyeliner. Læg en brun øjenskygge på begge øjne, og slut af med mascara. Giv kinderne lidt pink rouge, for at få det friske og uskyldige look, og slut af med lidt rosa lipgloss. Nu er du klar til at vise dit nye look!

MestLæste