mode

Se Kendall og Kylie Jenners tøjkollektion

Af Luise Gregersen 7. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hedder dine stilikoner (også) Kylie og Kendall? Så skal du da have fingrene i søstrenes helt egen tøjkollektion! Se tøjet her.

Det er ingen hemmelighed, at Kylie og Kendall Jenner begge har en lille designer gemt i maven. Det har de bevist flere gange før, og nu gør de det igen med deres helt nye kollektion for mærket PacSun.

Tag testen: Minder du mest om Kendall eller Kylie Jenner? Tag testen her!

- Det, vi elsker mest ved vores nye kollektion med Pacsun, er, at den afbalancerer det unikke ved vores stile helt perfekt. Vi bryder kollektionen op ved hver at vise vores favoritter frem, så vores fans kan se, hvad der passer til hver vores stil, fortæller Kylie og Kendall om deres nye kollektion.

Så hvis du er vild med Kylie og Kendalls rå og afslappede looks, vil du helt sikkert elske deres kollektioner, der er fyldt med croppede toppe, blomstermønstre, romantiske blondeskjorter og ternede skolepigenederdele.

Læs også: Øv, der er rigtig dårligt nyt for Kylie og Kendall

Sammen med kollektionen har pigerne lavet en ret edgy og cool video! Se den her.Se flere billeder af Kendall og Kylies nye kollektion i galleriet! Tøjet kan købes her.

SeKendallogKylieJennerstøjkollektion

MegetMere