mode

Se Katy Perry i dansk design, der er i butikkerne nu

Christoffer Mygind Juul 17. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mega
Den amerikanske sanger viste sig i et tofarvet sæt fra det danske brand, der særligt er kendt for pastelfarver, finurlige motiver og blomsterprint.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Udover at være kendt for sine mange hits som blandt andet 'Firework' og 'Roar', så er Katy Perry også kendt for at gå all in på den røde løber, se bare fx til Met Gala, hvor hun flere gange er dukket op i det ene vilde antræk efter det andet. Blandt andet som en lysekrone i 2019.

Det var dog en mere nedtonet Katy Perry, der torsdag aften var ude og spise med sine venner i Los Angeles. Her havde hun iført sig et matchende sæt med oversize pufærmer fra danske Stine Goya. Sættet er en del af mærkets Pre-Fall-kollektion, der netop er landet.

Katy Perry i sit Stine Goya-sæt.
Katy Perry i sit Stine Goya-sæt.
Foto: PR

Det er måske ikke helt underligt, at den amerikanske sanger viser sig i tøj fra et dansk mærke, for sangeren har nemlig en ganske særlig forbindelse til Danmark.

Katy Perrys storesøster Angela Hudson er nemlig gift med den danske trommeslager Svend Lerche og bor i København. Derfor er det heller ikke helt usandsynligt, at du kan være heldig spotte superstjernen i hovedstaden, når hun besøger familien.

Sættet består af blusen 'Meghan' og bukserne 'Buddy'. Hele sættet koster 2800 kr.

Læs mere om

MestLæste