mode

Se billederne: Kylie Jenner rocker nogle helt særlige sandaler

Af Tanja Hartmann 23. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den kendte reality stjerne og businesswoman, Kylie Jenner, er et stort modeikon for mange. Hun er dagligt med til at inspirere folk med sine eksklusive outfits. Nu stjæler Kylie endnu en gang billedet i modeverdenen med nogle helt særlige sandaler.

Kylie Jenner er en vaskeægte trendsætter. I årenes løb har Kylie vist sig som den mest trendy søster af alle Kardashian-søstrene. Hun har bragt mange trends i rampelyset som blandt andet store og matte læber, parykker og stramme læderoutfits.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu gør hun det igen. Hun er nemlig blevet spottet på Instagram i fodtøj, som hun aldrig er blevet set i før. Det er en eksklusiv version af de populære birkenstocks.

Men det er ikke bare, hvilken som helst sandal, som Kylie har påført sig. Sandalerne er fra det elegante mærke MSCHF, og de er lavet af Hermés Birkin tasker.

Læs også: Se Kylie Jenners makeup-rutine

Birkenstocks med et eksklusivt twist

De sorte sandaler skiller sig ud fra de klassiske birkenstocks. Sandalerne er nemlig pyntede med små guldspænder. Det giver skoene et mere eksklusivt look.

Kylie viste de fine sko frem på sin Instagram, Du kan se skoen her:

Foto: Birkenstock

Drømmer du også om et par? Så kan du godt begynde at spare op, for de er ikke ligefrem billige. Priserne for et par varierer nemlig mellem 200.000 til 465.000 danske kroner.

De stilfulde sandaler kan derfor tilføjes til Kylies samling af eksklusive items fra mærker som blandt andet Dior, Chanel og Gucci.

Læs også: Kylie Jenne ri paryk-problemer

Læs mere om

MestLæste