mode

Sådan passer du bedst på din bh

Af Line Sølvhøj Jensen 19. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du købt et lækkert sæt undertøj, så er det med at behandle det godt, så det holder så længe som muligt. Følg guiden her!

Det er superærgerligt, hvis din nye bh bliver kedeligt at se på, kort efter du har købt det. Derfor får du her seks tips til, hvordan du bedst passer på dine bh'er:

Læs også: De 7 bh-bud.

* Vask den efter den anvisning, der står på bh'en. Hvis du vasker den ved højere temperatur, end den kan tåle, så risikerer du både, at den kryber og hurtigt bliver kedelig at se på. Du kan også vaske den i hånden.

* Brug en vaskepose, når du vasker din bh i vaskemaskinen, så den ikke bliver viklet ind i andet tøj.

* Læg dine bh'er ovenpå hinanden i din skuffe i stedet for at krølle dem sammen. Ellers risikerer du nemlig, at bøjlerne bliver skæve.

* Vasker din mor dine bh'er, så bed hende om at hænge dem over snoren i stedet for at sætte dem fast med en klemme. Klemmen laver nemlig grimme mærker i din bh.

* Du kan faktisk godt bruge din bh mere end en gang - men tjek lige, at den ikke lugter. Det kan være en god idé at have to par trusser, der passer til bh'en, så du ikke skal matche den med trusser i et helt andet mønster.

Læs også: Find den rigtige bh til dine bryster.

Bh'erne på billedet:
1. Bh fra Femilet til 179,75 kroner. Køb den her: www.smartgirl.dk
2. Bh fra Frank Dandy til 159 kroner. Køb den her: nelly.com
3. BH fra Vero Moda til 159,95 kroner. Køb den her: dk.bestseller.com
4. Bh fra Topshop til cirka 125 kroner. Køb den her: www.topshop.com
5. BH fra H&M til 99 kroner. Køb den her: www.hm.com

MegetMere