mode

Så er der udsalg!

Af Line Sølvhøj Jensen 27. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julen er overstået, og måske har du nogle gaver, der skal byttes. Hvis ikke, er der alligevel en god grund til at tage en tur ud i butikkerne - der er nemlig udsalg!

Det er altså fedt at få lov til at gå amok i butikkerne, når der endelig er januarudsalg, men det kan også være lidt af en jungle! Derfor guider vi dig til de bedste udsalgskøb, så du undgår fejlkøb. Her er ti sager, der er gode at købe på udsalg:

Læs også: Shop luksusvarer for under 1000 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Smykker
Smykker er en god ting at købe på udsalg. Du kan bruge dem hele tiden, og de kan nemt pifte et outfit op. Gå efter den smykke-stil, du har i forvejen, eller noget, du har ønsket dig.

2. Tjek en ny butik ud
Hvis du plejer at shoppe i Only, H&M eller andre butikker, hvor du kan shoppe fede sager til ingen penge, så kan du prøve at gå ind i en ny butik. Måske finder du en lækker cardigan til halv pris, som faktisk ikke er så dyr, nu hvor der er tilbud.

3. Undertøj
Undertøj kan være ret dyrt, og derfor er det godt at købe på udsalg. Et godt tip er at købe en bh og to par trusser - så har du til to dage, i stedet for at du skal matche bh'en med trusser i en anden farve.

Test dig selv: Hvilken shoppetype er du?

4. En taske
Tasker holder flere sæsonner, så hvis du køber en, du synes er flot, kan den holde i lang tid, og er et rigtig godt køb. Måske kan du endda finde en i ægte læder!

5. Sportstøj
Sportstøj holder også superlænge, så måske er det nu, du skal ud og have fede træningssko, shorts eller en løbetrøje, så du for alvor er motiveret til at komme i gang med træningen?

6. Parfume og makeup
I Matas og andre steder kan du sikkert finde parfumer i fine gaveæsker eller makeup, der er på tilbud. Det er nu, du skal slå til!

Læs også: Trend: Shine, bling og glimmer.

7. Basisting
Trænger du måske til nogle nye toppe, så kan du helt sikkert finde nogle, der er ret billige, så du kan få smidt alle de gamle ud.

8. Sneakers
Sneakers er altid et godt køb, for dem kan du bruge året rundt, og derfor er de et rigtig smart udsalgskup.

9. Sjove T-shirts
T-shirts kan bruges hele året. Du kan allerede nu bruge dem med en cardigan eller en blazer ud over, og til sommer vil du elske dem. Gå amok i lækre T-shirts i fine farver.

10. Hvad mangler du egentlig?
Inden du begiver dig af sted på din shoppetur, så tjek efter, hvad du egentlig mangler. Du bliver helt sikkert fristet af de mange udsalgsting, så gør dig selv den tjeneste at kigge dit klædeskab igennem, så du ikke kommer hjem med noget, du egentlig har i forejen og måske aldrig får brugt.

Læs også: Vær dig egen stylist.

MestLæste