mode

Populært dansk smykkebrand holder lagersalg: Spar op til 80 %

Nikita Hoffmann Andersen 25. marts 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: PR
Brandet er særligt kendt for blandt andet sine "Love tags"-vedhæng, chunky hoops og flettede ringe. Og nu kan du måske være så heldig at få fingrene i de populære smykker til en god pris. Der er nemlig lagersalg i sigte.
Det danske smykkebrand Jane Kønig har længe været blandt de mest populære brands, når det kommer til fine accessories. Brandet er særligt kendt for blandt andet sine "Love tags"-vedhæng, chunky hoops og flettede ringe, men uanset om du er til et stringent og androgynt look eller et legende, farverigt af slagsen, tror vi, du kan finde noget i blandt de mange kollektioner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du går og drømmer du om at tilføje et smykke til din samling - f.eks. i form af netop vedhæng, hoops eller ringe - så er der gode nyheder til dig. Så bør du nemlig lægge vejen forbi, når Jane Kønig holder lagersalg i Smilets By (aka. Aarhus), hvor du kan spare helt op til 80 %.
Hvor: Badstuegade 8, 8000 Aarhus. Hvornår: 1/4-3/4. Åbningstider: Fredag 08.00-18.00, lørdag 10.00-15.00 og søndag 10.00-15.00.

Læs mere om

MestLæste