mode

Populær smykkebutik og piercing-studio slår dørene op i Aarhus

Af Nikita Hoffmann Andersen 21. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kalder alle aarhusianere! Er I klar til at lade jeres øre pierce og dernæst dryppe i guld, sølv og diamanter? Så der er rigtig gode nyheder, for en populær dansk smykkebutik og piercing-studio slår nemlig snart dørene op til sin første butik i Aarhus.

Aarhus-piger og -drenge! Jeres bønner er blevet hørt.

Det populære danske smykkebrand Maria Black, der allerede har butikker i København, London, Oslo og München, slår nemlig inden længe dørene op i smilets by!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Maria Black har før stukket snuden frem i Aarhus i form af pop-ups og in-store butikker - og i sommer lagde Maria Blacks mobile piercing-bus også vejen forbi smilets by.

Test: Hvad er din smykkestil?

Men mere vil bekendt have mere, og nu kan de aarhusianske øreflipper godt begynde at glæde sig til lir i form af guld, sølv og diamanter.

Foto: PR

Piercinger i alle afskygninger

Midt på Store Torv åbner Maria Black nemlig snart sin Aarhus-butik (der både vil rumme smykkebutik og piercing-studio) – og på samme tid slår brandet i øvrigt dørene op til endnu en butik i Bergen, Norge, samt en midlertidig pop-up-butik midt på Kongens Nytorv i København, der vil holde åbent resten af året.

Her vil der vil piercinger til alle, så hvis du sidder med drømmen om at få hullet dine øre, din navle eller andet, kan du få gjort det lige her i trygge hænder.

Du følge med på deres Instagram lige her.

MestLæste