mode

#OutfitOnsdag: Sådan stjæler du nemt Ariana Grandes stil

Af Amanda Elena Cibotaru Justesen, redigering af Ema Seferovic 16. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du også om at gå efteråret i møde med varme trøjer og seje støvler? Ariana Grande har lært os, hvordan man formår at se både sej og varm ud på samme tid. Læs med her og få et chic look alá Ariana Grande.

Du har sikkert lagt mærke til, at Ariana Grande er vild med at kombinere de feminine lange over-knæet-støvler med oversized trøjer og sweatshirts. Et look hun efterhånden er blevet kendt for, og nu har Vi unges modeteam gjort det muligt for dig at stjæle stilen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Med sine 153 cm rækker Ariana ikke synderligt højt op i vejret, men med knæ-lange støvler og korte kjoler formår hun alligevel at vise lange ben frem. Ari kombinerer det løsere tøj med opsat langt hår og læbestift og holder dermed den afslappede stil feminin. Tilføj ligesom Ariana en lille skinnende taske, og dit outfit bliver lynhurtigt lige så chic som hendes. Hvis du ikke er til de helt lange støvler over knæet, kan du nemt bruge et par korte grove støvler med en sød nederdel til, der stadig giver dig det perfekte søde men seje outfit, Ariana selv er så stor fan af.

Læs også: Ariana Grande: De sejeste facts

Ariana elsker at rocke et behageligt look til hverdag, det gør det derfor super nemt for dig at kopiere hendes stil. Brug en oversized sweatshirt som den på billedet nedenunder og tilføj et par jeans og sneakers til skoledagen. Skift dine sneaks ud med et par seje støvler og kryder dit outfit med en sød taske eller smykker i weekenden. På den måde får du signatur-looket, Ariana elsker at vise frem, når hun er ude.

Ønsker du også at ligne seje Ariana med hendes afslappende, men cool stil? Det gør vi helt sikkert her på Vi Unge.

Se med i nedenunder og find ud af, hvordan du gør.

Foto: Mega
Ouftit #1 Sort hættetrøje-kjole: Skinnydip hos Asos.com, 350 kr. Sorte støvler: Anna Field hos Zalando, 330 kr. Grøn taske: Na-kd, 130 kr. Outfit #2 Blå jeans: Zara, 250 kr. Hvid hættetrøje: GaffaShop, 300 kr. Sneaks: Reebok, 800 kr.

Husk at dele jeres outfits med os på Instagram ved at bruge hashtagget #OutfitOnsdag.

Læs mere om