mode

Opdater din garderobe til sommerens tøj

Af Trine Sofie Meincke Foto: Colourbox 1. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du også om den perfekte garderobe her til sommer, der indeholder alt, hvad du skal bruge? Det er heldigvis langt fra umuligt – følg guiden her, og bliv sommerklar!

1. Gennemgå din garderobe
Undersøg, hvad du har i skabet, der egentlig bør smides ud, og hvad der stadig er cool. Smid alt ud, som du ikke kan passe og det, som er for nusset eller hullet. Herefter kan du danne dig et godt overblik over, hvad du har, og hvad du mangler.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Lad dig inspirere
Følg med i modebladene og Vi Unge, og få et hurtigt overblik over, hvad der er hot lige nu! Få styr på farver, stil, looks og hvilke accessories du bare MÅ eje!

3. Læg et shoppebudget
Det kan let gå galt, når man er ude at shoppe - lynhurtigt har man brugt for mere, end man har råd til. Sørg derfor for, på forhånd, at lave en plan over, hvor mange penge du kan shoppe for på en måned. Hvis du shopper hver uge, kan det være en idé at dele beløbet op i fire, så du ved, hvad du har at shoppe for om ugen.

4. Hold fast i din stil
Husk, at holde fast i din stil, så du ikke pludselig kommer hjem med en bluse, der er superfed, men som overhovedet ikke passer til dig. Husk på, hvad der klæder dig - og gå efter det, når du shopper. Alt andet kommer bare til at hænge i skabet og samle støv.

5. Prioriter dine køb
Penge vokser ikke på træerne, og nok heller ikke i din baghave, så shop de dyre ting med omhu. En cool glimmertaske i pink formet som en sløjfe kan være fed lige nu og her - men det er ikke så sikkert, at den også er cool om et halvt år, og så er det ærgerligt at have brugt så mange penge på den. Hvis tingene er billige, kan du nemmere købe de sjovt ting - så gør det ikke så meget, at de går "out of fashion" om et halvt år.

6. Husk sæsonens musthaves
Hvis du gerne vil være med på moden, skal du have sæsonens musthaves! Men køb dem i highstreet-butikkerne, hvor de ikke koster så meget - så har de fleste råd til at skifte tøjet ud løbende.