Efterårstøj Gina Tricot
Reklame

Ny high street kollektion er ALT vi gerne vil gå klædt i til efteråret

Reklame for Gina Tricot 1. oktober 2021
Store jersey hoodies, brede jeans og skovmandsskjorter. Det lyder godt, ikke? Vi crusher ret meget på den nye kollektion fra Gina Tricot, Young Gina, der er målrettet Gen Z. Og ja, den er skåret præcis som vi godt kan lide. Se alle de fedeste styles til efteråret her.

En ting er sikkert om efteråret, og det er, at vi skal pakkes ind i styles, der er lige så fab, som de er varme. Og Gina Tricot har ramt det, vi drømmer om at eje, lige på kornet med deres nye kollektion, Young Gina, som kommer i størrelserne 134-164.

Kollektionen er designet så alle styles kan sættes sammen på kryds og tværs eller matches op med det, du allerede har i skabet. På den måde bliver det let at skabe dit helt eget udtryk og vise din personlige stil. Den nye efterårskollektion, der netop er droppet, byder på en masse lækre items, der er essentielle til dette efterår, og ikke nok med, at det er pænt, så er deres jeans lavet af bæredygtigt bomuld, så du kan blive smart i en fart på en miljøbevidst måde.

Jerseytrøje gina tricot

Kollektionens base består af neutrale farver som sort, hvid, beige, grå og lys denim tilsat farveindslag som postkasserød, aqua-grøn og syrenlilla, så du har mulighed for at lege med dit udtryk: fra det underspillede normcore til det happy-go-lucky look med fuld smæk på farveladen. Er du mest til det neutrale kan du hive fat i den sandfarvede kabelstriktrøje, og et par lækre beige chelsea boots, som er noget nær uundværlige, når efterårsbladene begynder at falde. Er du mere til farvelade-ballade finder du også mønstrede toppe, som kan lyse op under en teddy-jakke eller til indendørs brug under en strikket vest, hvor de mønstrede detaljer klart sætter kulør på hverdagen. Du kan også med fordel gå efter en ternet jakke som en fin detalje over et basic outfit som blå jeans med brede ben og en hvid trøje, eller hvis du vil lave et ekstra bold efterårs-statement, er den røde puffer-jakke lige det du mangler til et cool outdoor look. For et mere sporty look kan du nappe en oversized hoodie på med et par stramme bukser, og matche det med et par Vans. Uanset hvad finder du det der skal til for at løfte dit look dette efterår i den nye kollektion fra Young Gina hos Gina Tricot.

Find kollektionen i udvalgte butikker:

Aarhus – Aarhus City
København – Fields
Rødovre – Rødovre Centrum

Striktrøje ginatricot

Du kan også få inspiration til styles fra Young Gina på TikTok hvor de løbende opdaterer med danse hvor kollektionen indgår. De har en TikTok dansekonkurrence hvor profiler som @izaandelle og @fayatwinzz_ har delt deres videoer af tøjet, som du kan se på @ginatricot.young.

Vi har samlet vores yndlings items fra kollektionen i galleriet nedenfor.

YoungGinakollektion

Cool tøj til efteråret
Foto: PR
Rød Puffer-jakke
Puffer-jakke, 399 kr. Køb her.
Foto: PR
efterårskollektion gina tricot
Foto: PR
Chelsea boots
Støvler, 299 kr. Køb her.
Foto: PR
Beige strik
Foto: PR
Beige sweater
Sweater, 249 kr. Køb her.
Foto: PR
Palm springs hoodie
Foto: PR
Grå hoodie gina tricot
Hoodie, 179 kr. Køb her.
Foto: PR
teddy-jakke med lynlås
Foto: PR
Teddy-jakke gina tricot
Teddy-jakke, 299 kr. Køb her.
Foto: PR
Kort ternet jakke Gina Tricot
Foto: PR
Ternet jakke
Ternet jakke, 349 kr.
Foto: PR
Hvid top gina tricot
Foto: PR
Jeans gina tricot
Jeans, 279 kr.
Foto: PR
Efterårs-outfit fra Gina tricot
Foto: PR
Vans sneakers
Vans, 799 kr. Køb her.
Foto: PR

MestLæste