mode

Modepigens maj-favoritter

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 21. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unges nye modeassistent, Anne-Sophie, er vild med seje mønstre og sarte sommerfarver. Se hendes favoritter i maj her.

Endelig er det blevet sommer, og det er tid til at nyde solen med sine venner, have bare ben og spise (en masse) is.

Læs også: Tendens: Blomsterprint

For mig betyder sommervejret også, at jeg får lyst til at shoppe en masse nyt tøj og skifte min mørke vintergarderobe ud med lyse farver og cool mønstre. Jeg har udvalgt mine ti favoritter, som jeg håber flytter ind i mit skab inden sommerferien.

Læs også: 16 søde sommerkjoler

Hvad er din favorit?

Anne-Sophie er Vi Unges nye modeassistent, og hun vil give sine bedste modetips på viunge.dk og i bladet fremover. Wee!

Anne-Sophiemaj2014

Endelig er det varmt nok til at hoppe i sommerlige nederdele. Style denne her med bare ben og en hvid T-shirt. Nederdel fra Mango til 249 kroner.
Jeg elsker korte overdele, men styler dem altid med højtaljede nederdele eller bukser for ikke at vise for meget af mit (megablege) maveskind. Strik fra Topshop til 250 kroner.
Perlesmykker er superhotte lige nu, men også vanvittigt dyre. Så er det godt, at Asos har lavet dette superfine og budgetvenlige alternativ. Øreringe fra Asos til 50 kroner.
En stribet T-shirt kan redde alle mine tøjkriser, så jeg er altid på udkig efter flere til samlingen. Denne fra Monki har en lækker løs pasform og en supernice pris. T-shirt fra Monki til 80 kroner.
Hvad synes du om sæsonens fodformede sandaler? Jeg elsker dem! Jeg købte mit første par sidste år og havde den første sommer nogensinde uden ulækre vabler og ømme fødder. Mon jeg skal købe et par til i år…? Sandaler fra Birkenstock til 300 kroner.
Prikker er simpelthen så fine, og jeg vil bruge denne her kjole til sommerens første fester med et par fine sandaler og en rodet knold. Kjole fra Vero Moda til 300 kroner.
Jeg tror, at denne her top er perfekt til at fremhæve en lækker solbrun kulør!Top fra Envii til 180 kroner.
Skift dine jeans ud med en sej denimnederdel, ligeså snart vejret er til det. Denimnederdel fra Gina Tricot til 199 kroner.
Jeg elsker at have en masse cool solbriller at vælge imellem, og de her med seje spejlglas vil være perfekte til en udendørs koncert. Solbriller fra Bianco til 129 kroner.
Den lille knude på skjorten er en super fed detalje, og så er marguerit-mønsteret bare alt for cute.Skjorte fra Dorothy Perkins til 230 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste