mode

Modepigens 10 favoritter i august

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 18. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efteråret nærmer sig, og butikkerne er fyldt med lækkert tøj til den nye sæson. Se hvad vores modeassistent Anne-Sophie skal have fingrene i.

Det har været det lækreste vejr hele sommeren, men for at være helt ærlig har jeg glædet mig lidt efteråret, så jeg kan få luftet striktrøjer, ankelstøvler og halstørklæder igen. Selvom der nok lige går nogle uger før vejret vender, er det en god idé at begynde at shoppe til efterårsgarderoben allerede. Jeg har fundet 10 favoritter, som jeg skal have fat i.

Læs også: Lyserøde lækkerier

Hvad er jeres efterårs-musthave?

Modepigens10favorittertilefteråret

En helt enkel grå kjole ser måske ikke du af meget, men tro mig, den kan redde en masse tøjkriser. Style denne med ankelstøvler, en læderjakke og en cool statement-halskæde, så er du klar til hvad som helst.Kjole fra River Island til 260 kroner.
Jeg elsker seje sweatshirts og styler dem tit med jeans. Denne her tror jeg dog, at jeg vil sætte sammen med en stram nederdel og et par cool ankelstøvler.Sweatshirt fra H&M til 199 kroner.
For lidt tid siden tog jeg en chance og købte en taske i blå i stedet for det sædvanlige sort. Den er jeg blevet mega glad for, så jeg skal huske at tage flere chancer i fremtiden. Jeg kunne jo passende starte med et par cool farvede støvler. Støvler fra Topshop til 375 kroner.
Er der noget bedre end at putte sig i et lunt halstørklæde? Jeg er blevet ret vild med det her ternede af slagsen. Det minder mig faktisk lidt om Chuck Bass fra Gossip Girl, men han var min yndlingskarakter, så det gør det egentlig bare federe, hehe. Tørklæde fra Topshop til 150 kroner.
Nu skal det hele jo ikke handle om koldere temperaturer og blæst, for selvfølgelig håber jeg da på et solrigt efterår. Og så er det jo heldigt, at solbriller ser ligeså lækre ud med strik, som de gør med sommerkjoler. Solbriller fra Mango til 169 kroner.
Gina Tricot har en masse lækre dunjakker, som er perfekte til efteråret. Jeg er ret vild med denne her i leopardmønster, som kan peppe et mørkt look op. Jakke fra Gina Tricot til 399 kroner.
Det er vist ved at være slut med bare ben, så nu skal der hamstres strømpebukser og leggings. De her ville være ret cool med en oversize sort strikkjole. Leggings fra Ellos til 149 kroner.
Jeg fornemmer lidt, at jeg skal have flere tern i garderoben, for jeg er helt vild med alle de ternede skjorter, som kommer i butikkerne til efterårssæsonen.Skjorte fra Envii til 400 kroner.
Hvilke farver går I mest i om efteråret? Jeg går helt klart mest i sort og grå, men jeg elsker farverige detaljer. Denne her smukke halskæde kan bruges til både kjoler og t-shirts. Halskæde fra Zara til 279 kroner.
Man kommer ikke uden om den lyserøde farve til efteråret. Jeg er normalt ikke til girly items, men denne her strik kan sagtens bliver rå, hvis man styler den med stramme jeans og en læderjakke. Striktrøje fra Monki til 250 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste