mode

Mere bæredygtighed hos Monki: Se de nye styles!

Af Karen Emilie Thalsgaard 14. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er der igen godt nyt på mode- og miljøfronten – super seje Monki har nemlig netop lanceret en helt ny og mere bæredygtig kollektion, som byder på alt fra denim, strik og skønne bluser med miljøet i fokus. Læs med og bliv klogere på deres nye kollektion og blive inspireret i galleriet, hvor vi har samlet ti cool styles.

Inden længe skal vi atter byde efteråret velkommen, og for os er efterår lig med striktrøjer, cowboybukser og masser af varm kakao. Alt det kan du nu få fingrene i hos Monki, der netop har lanceret deres helt nye, bæredygtige kollektion, hvor alt tøjet er lavet med 100% certificeret, økologisk bomuld, bæredygtige lynlåse, genanvendt tråd og lynlåsebånd, og noget der hedder PCW, som er et mega godt alternativ til bomuld, fordi man bruger meget mindre vand til producere det. Lyder det ikke fedt?

Kollektionen byder på de fineste pastelfarver, højtaljede, vintage jeans, trøjer med pufærmer og fine sæt. Hvad er bedre end at se top smart ud samtidigt med, at man tænker på miljøet? Det synes vi er en ægte win-win situation.

Foto: PR
Foto: PR

Og det er lige præcis det budskab, Monki gerne vil ud med i forbindelse med deres nye bæredygtige kollektion - at vi passer på miljøet samtidig med, at vi ser fine og smarte ud.

Læs også: 10 items, der gør dig pæn i pastel

Er du også nysgerrig på den nye kollektion, så har vi samlet nogle af deres styles i galleriet.

Monkibæredygtigkollektiongalleri

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

MestLæste