mode

Mary-Kate og Ashley Olsen

Af Sara Wilkins 25. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mary-Kate og Ashley Olsen er ikke bare skuespillere – de er også designere, forfattere, modeller og businessmænd! Vi kigger lidt nærmere på de to super trendy tvillinger, som er verdensberømte for deres unikke tøjstil.

Fulde navne: Mary-Kate Olsen og Ashley Fuller Olsen
Fødselsdato: 13. juni, 1986
Alder: 22 år
Født: Californien, USA
Stjernetegn: Tvilling

Mary-Kate og Ashley Olsen har været i mediernes søgelys siden de var ni måneder gamle og er i dag nogle af verdens rigeste og mest berømte tvillinger. De to stjerner har været med i hundredvis af teenfilm og tv-serier og har blandt andet lanceret deres egne tøj- og smykkekollektioner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jo ældre Mary-Kate og Ashley Olsen er blevet, jo mere har de interesseret sig for tøj og mode. De fotograferes af paparazzierne konstant og beundres meget for deres unikke sans for tøj og accessories. New York Times har endda udnævnt Mary-Kate som et stilikon på grund af hendes meget anderledes og kreative look. [faktaBox]

Tvillingerne har især haft succes med deres to tøjkollektioner, "Row" og "Elizabeth and James". "Row" er en minimalistisk-chic kollektion, mens deres andet mærke er noget billigere.

Mary-Kate og Ashley Olsen har ret forskellig smag, når det angår mode. Mary-Kate klassificeres ofte som "boho-chic" og bruger altid store solbriller, støvler, store sweatre og blomstrede nederdele. Hun elsker vintage, masser af halskæder, og så er hendes tøj ofte lag-på-lag.

Ashley har en lidt mere eksklusiv stil og mikser ofte det rockede med det hippie-agtige - hun elsker at blande dyre og billige ting sammen, hvilket giver hende et helt unikt look.

MestLæste