mode

Makeover: Marie-Louise

Af Cecilie Nees 1. december 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Marie-Louise har fået en makeover, og hun ønskede at blive mere rå!

Facts:
Navn:
Marie-Louise
Alder: 14 år
By: Hørsholm
Klasse: 8. klasse

Tøj:
- Jeg går altid i tøj, der er sødt og feminint, og det er jeg lidt træt af. Jeg kunne godt tænke mig at blive lidt mere rå, men stadig feminin. Jeg synes, det sæt, jeg fik på, var rigtig fedt! Bukserne vil jeg helt klart købe, selv om de ikke umiddelbart lignede nogle, jeg ville kunne lide. Cecilie fra Vi Unge og stylisten, Betina, lokkede mig til at prøve dem - og så viste de sig jo faktisk at være superseje! Kæden passede godt til sættet, men var ikke én, jeg selv ville have købt. Det var superfedt, at der var så mange detaljer på tøjet - for eksempel at der var dyreprint på toppen og slid på jeansene. Det gjorde looket lidt specielt og anderledes!Hår:
- Jeg havde egentlig tænkt mig, at jeg ikke ville have farvet mit hår, men da frisøren fortalte mig, at det ikke behøvede være lyse striber, var jeg alligevel frisk. Hun lavede både nogle striber, der var lidt mørkere, og nogle, der var lidt lysere, og det har givet et rigtig fl ot spil i håret. Da hun klippede mig, klippede hun det rundt for at give det et havfrueagtigt look, og så klippede hun mit hår, så det indrammede mit ansigt, ligesom hun lavede lidt etager langs spidserne.

Tjek også alle de forskellige seje tøsers stil i Street Style her!

Makeup:
- Jeg har haft en periode, hvor jeg gik med meget makeup. Nu går jeg bare
med mascara og lidt pudder for at se lidt friskere ud. Makeupartisten viste mig, at jeg kan lægge en rouge og lade den gå lidt længere op ad kindbenet. Det markerer nemlig mit ansigt rigtig fint. Hun fortalte også, at jeg måske ikke behøver så meget
mascara, men kan lægge noget eyeliner i stedet, ligesom hun fortalte, at en lys skygge under øjet og en lille smule i den inderste øjenkrog er rigtig pænt.

Det bedste ved dagen:
At få taget billeder. Det var alt for sjovt at blive fotograferet af en professionel fotograf!

Sådan få du en makeover:
Vil du med i Vi Unges Makeover, så send en mail til redaktionen@viunge.dk

MegetMere