mode

Leelas favoritter i september

Af Leela 23. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Leela er i efterårshumør - tjek hendes næste efterårskøb lige her!

Hey tøser! Så er det tid til at købe varme lækkerier til garderoben. Jeg er faldet for en masse varme og søde ting, som nok skal gøre mit efterår endnu skønnere. Hvad er dit næste køb?

Varm jakke
Brrr, selvom jeg nødigt vil indrømme det, skal min sommerjakke altså snart skiftes ud med noget varmere. Jeg ville helst have sommeren skulle vare for evigt, men hvis man er for stædig, ender man jo bare med at blive forkølet og det er max neder. Derfor må jeg have denne fine jakke fra Topshop til 400 kroner. Du kan købe den her!


Sød hue
Det fedeste med vinterperioden er at man kan pakke sig ind i lækre vinteraccessories. Måske jeg skal vente med at bruge dem, til det bliver koldere udenfor, men det er altså det allerbedste at shoppe. Denne type hue bliver et sikkert must til vinter.
Hue fra Bik Bok til 79 kroner. Køb den her.Sko til festen
Når ja, det er altid godt med et par nye lækre sko, når det skal festes. De her fra H&M koster kun 149 kroer og så passer de til alt mit tøj. Jeg tror, jeg vil bruge dem med et par sorte strømpebukser en sort A-kjole og en farverig taske næste gang jeg skal til party. Du kan købe skoene her.

Fjollet taske
Jepper, den er lige lidt i overkanten, men kan alligevel ikke lade være med at falde for den. Ved ikke helt hvornår jeg skal bruge den, men det bliver nok sammen med noget rimlig stille og rolig tøj, så det ikke ser for voldsomt ud. Tasken er fra Asos og koster 350 kroner. Køb den her.Hyggelig strik
Det bedste ved efteråret er, at pakke sig ind i varme striktrøjer og drikke te i spandevis. Jeg vil have masser af varme trøjer til efteråret, så jeg kan holde varmen med stil, men det her bliver nok min første, for er helt tosset med den. Vil bruge den med at par mørke jeans og nogle seje støvler.
Strik fra Only One til 299,95 kroner. Køb den her.Læs også: Leela spotter tendenser

MegetMere