mode

Leelas favoritter i januar

Af Leela Legêne 10. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Leela har været på udsalg og fundet fem favoritter til sin garderobe!

Jeg har lavet en liste over fem ting, som jeg skal skaffe under januarudsalget. Og så har jeg ellers rodet diverse shops igennem for at finde nogle favoritter, der matcher mine behov. Kig med her og se, om I også står og mangler noget af det samme.

Læs også: Billige udsalgsfund under 200 kroner

Noget festligt …
Man kan altid bruge et par nye sko. Og den anden dag fandt jeg ud af at mange af mine festsko er åbne og kolde. Så jeg synes et par sorte wedges er en god ting at købe på udsalg.
Sorte wedges fra Modekungen sat ned til 179 kroner. Køb dem her.

Noget der varmer …
Når det er januar gider jeg sjældent gå med andet end varme strikke. Og derudover har jeg altså et svagt punkt for nuttet print. Og da det grafiske print er meget moderne i den nye sæson, synes jeg det er et godt udsalgskøb.
Strik med panda fra Miss Selfridge sat ned til 185 kroner. Køb den her.

Noget der er lidt specielt …
Jeg er vild med lynlåsen foran, jeg er vild med at den er længere bagpå, og jeg er vild med at den er enkel og skør på samme tid. Derfor skal den blive min!
Langærmet top fra Issue 1.3 på udsalg til 139 kroner. Du kan købe den her.

Noget der er cool …
Nogle gange har man bare behov for et look, der skiller sig lidt ud. Og nogle gange har man brug for at skjule en dårlig hårdag. Uanset hvad er denne cap perfekt. Jeg vil bruge den til et råt look med masser sort tøj og denim.
Denim cap fra Topshop sat ned til 45 kroner. Køb den her.

Noget blødt og behageligt …
Ååhr, hver gang man rør ved denne taske, bliver man bare glad! Den er måske ikke så praktisk, men man kan da have de vigtigste småting i den. Og på udsalg er det ok at købe nogle lidt åndssvage sager!
Taske fra H&M sat ned til 50 kroner. 

Læs også: 10 topfede udsalgsfund til halv pris

MegetMere