mode

Lån looket - Medina

Af Benedikte Brix 24. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Medina forstår altid at se godt ud – vi har sammensat et look, så du kan stjæle stjernens stil.

Da Medina optrådte live i Gera i Tyskland, var hun iført en støvet rosa kjole, fede wedgesneakers og røde negle. Se her, hvordan du kan låne looket.

Læs også: Få stilen - Jessie J

1) Kjolen: Medina har ofte en meget feminin stil, og det slog heller ikke fejl, da hun optrådte i Gera. Den søde kjole er både smuk og uskyldig, og du vil sagtens kunne have den på både i skole og til fest.

T-shirt-kjole fra Moshi Moshi Mind 

2) Skoene: En nem måde at dresse en kjole lidt ned på er at parre den med et par gummisko, som Medina har gjort her. Hendes har dog stadig en god højde på, og de fuldender hendes søde og sporty look.
Medinas hypermoderne wedgesneakers er fra Isabel Marant, men du kan få nogle, der ligner, til lidt billigere penge.

Hvide wedgesneakers fra River Island - 396 kroner på asos.com.

Læs også: Tendens - stjernerne elsker sporty wedges

3) Neglene: Lidt farve på kløerne giver altid det sidste pift, og Medina har valgt en dyb, rød farve, der falder helt i tråd med en af efterårets hotteste farver, bordeaux.

Raspberry neglelak fra Barry M 

4) Uret: Boyfriend-stilen lever stadig i bedste velgående, og Medina har fået den ind i sit look i form af sit armbåndsur, som har lidt samme stil som et herreur. Det ser super tjekket ud med et stort ur i stedet for et armbånd.

Boyfriend-ur fra Asos Collection -218 kroner på asos.com.

Læs også: Få stilen - Mila Kunis

5) Håret: Medinas lange lokker snor sig om hinanden i en enkel men smuk frisure. Hvis du også vil have lidt spil i håret, men mangler krøllerne, så skal du have gang i et krølle- eller glattejern. Sørg for kun at krølle det nederste, og red så håret igennem med fingerspidserne for et mere afslappet look.

Glattejern fra BaByliss med hårmaske 

Læs også: Hårtip: Lav krøller med et glattejern

Medina look stil stjæl stilen lån looket kjole sko wedges sneakers

Læs mere om

MegetMere