mode

Køb efterårssager i vores T-shop

Af Line Sølvhøj Jensen 29. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Design dine egne lækre efterårssager, eller overrask din veninde med en sød efterårsgave.

Hvis du ikke har tjekket vores nye T-shop ud, så er det på tide! I Vores T-shop kan du nemlig designe dine egne produkter, så du kan få nogle helt unikke sager eller give uforglemmelige gaver.

Her kan du blive inspireret til, hvilke sager du kan lave i vores seje T-shop.


Hvem kan undvære en varm hættetrøje, nu hvor det begynder at blive koldt udenfor? En hættetrøje som denne med teksten "Go Skate" koster 285 kroner.
"I love Twilight", for hvem gør ikke det? Og så er det da lidt blæret at have sådan en sej hue på, når vinteren for alvor kommer. Huen med trykket på koster 178 kroner.


En paraply er et must, nu hvor det er blevet efterår. Design din egen seje paraply. Vælger du en som den på billedet, kan du få den for 156 kronerHvem ved, måske giver drømmefyren dig et stort knus, hvis du har sådan en bluse på? I T-shoppen kan du designe dine helt egne bluser. En bluse med teksten "Love Free Hugs" koster 242 kroner.


Et halstørklæde med et sødt design, et lille ordsprog eller måske dit og din bedste venindes navn på, det skal du da have! Halstørklædet med teksten "Love" på koster 88 kroner.


"Single 100 %" - så kan fyrene ikke være i tvivl! Design din egen hygge-hættetrøje. En trøje som den på billedet koster 318 kroner.
Den sødeste bamse til din veninde, så hun altid har et minde om jeres venskab. Bamsen med teksten "BFF" kan du få 154 kroner.

Besøg vores T-shop her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.