mode

Klæd dig som Kendall: Ny og eksklusiv sommer-kollektion på vej

Af Tanja Hartmann 13. juli 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: PR
Kendall Jenner har før været med til at designe sprøde kollektioner, og nu gør hun det igen. Hun er netop klar med en splinterny og eksklusiv sommer-kollektion. Læs mere her.

Nu kan du klæde dig på til sommeren i bedste Kendall Jenner-stil. Supermodellen, der er en af verdens største modeikoner, har teamet op med modegiganten ABOUT YOU om en helt ny kollektion til sommerens varme dage.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kollektionen indeholder et eksklusivt udvalg af søde items lige fra bikinier og kjoler til buksedragter og t-shirts.

Hvert item og farverne på tøjet repræsenterer kendalls personlige stil, og så har hvert enkelte stykke tøj en unik nummerkode, der inkluderer Kendalls fødselsdato 11/3.

- Jeg elsker basic. Du kan kombinere alle dele i det her drop ved at mikse og matche. Og hvert design er nummereret efter min fødselsdato, fortæller Kendall Jenner.

Shootet af kollektionen fandt sted i Kendalls hjemby, Los Angeles, hvilket har skabt en personlig kampagne, som viser supermodellen helt tæt på som aldrig før. Selv Kendalls hund deltog i shootet.

Kollektionen er tilgængelige fra den 25. juli og 72 timer frem i alle ABOUT YOUs onlinebutikker. Det er en eksklusiv kollektion, det vil sige, at den ikke genopfyldes, når den er udsolgt. Derfor skal du være hurtig, hvis du ønsker noget at det søde tøj.

Du kan se kampagnevideon for Kendall for ABOUT YOU her:

Du kan også se Kendall Jenner rocke sin kollektion i galleriet herunder.

KendallJennerXABOUTYOU

MestLæste