mode

Julia Fox går viralt på TikTok med kjole designet af kendt dansk brand

Af Christoffer Mygind Juul 30. marts 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Det hører sjældenhederne til, at et dansk mærke er repræsenteret med et helt outfit til Oscars. Men det skete i går, og så på en af årets mest omtalte personer.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk.

Julia Fox er blevet spået til at blive en af tidens største it-personer, selvom hun - indtil for nyligt - har passeret under langt de flestes kendisradar. Men skuespillerinden har i den seneste tid gjort sig bemærket til forskellige modebegivenheder, hun er gået viralt med sin særegne udtale af 'Uncut Gems', og så har hun også været i et kort forhold med Kanye West, der blev dækket intenst på sociale medier og i diverse sladderblade.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vanity Fairs stjernespækkede Oscar-efterfest var ingen undtagelse for skuespilleren, der endnu en gang formåede at skabe opmærksomhed og gå viralt på TikTok med sin særegne stil på den blå løber.

Hun var nemlig iført en lang, sort læderkjole uden stropper, der havde en hånd modelleret i læder fra busten op mod halsen, og en tilhørende cluth af sort menneskehår, vakte stor interesse blandt de fremmødte rapportere.

Og kjolen? Den er ikke fra hvem som helst. Den er nemlig designet af danske Han Kjøbenhavn særligt til anledningen.

Foto: Mega

Han Kjøbenhavn har designet kjolen i samarbejde med kunstneren Naomi Gilon, der er særligt kendt for sine tasker, sko og keramikværker med monsterlignende hænder som omdrejningspunkt.

Looket repræsenterer perfekt Julia Fox's personlige stil, for hun er ikke bange for at lege med læder, lak og andre tungere materialer, der trækker hendes stil i en mere dyster retning.

Fox, der havde sin internationale filmdebut med Adam Sandler 'Uncut Gems' fra 2019, blev for alvor en kendt, da hun tidligere i år begyndte at date Kanye West efter hans brud med Kom Kardashian, og på kort tid har Fox formået at skabe interesse omkring sin person og er allerede blevet kendt for sin ekstreme sorte eyeliner.

Læs mere om

MestLæste