Guide: Her er de 7 bedste steder at sælge tøj online
mode

Guide: Her er de 7 bedste steder at sælge tøj online

Af Ulrikke Skou og Ema Seferovic 12. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du brug for at rydde op i garderoben? Her er 7 af de bedste steder, du kan sælge dit tøj online.

Ønsker du at komme af med noget af dit gamle tøj, eller har du lavet nogle fejlkøb, som bare fylder i garderoben? Så læs med her, hvor Vi Unge-redaktionen guider dig til 7 steder, hvor du kan sælge dit tøj online.

Veras vintage

Veras vintage er et unikt sted at komme af med dit gamle, måske ubrugte tøj. Udover at de har en hjemmeside, har de også en butik i København, hvor du kan gøre en masse lækre genbrugsfund.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tise

Tise er en app, hvor du kan sælge ud af dit tøj og få det til at leve videre. Det er hurtigt blevet et populært sted at sælge sit tøj, og influencere som Emilie Malou, Astrid Olsen og Louise Bjerre sælger ud af deres garderobe der.

Trendsales

Klassikeren over dem alle er gode, gamle Trendsales. Sitet, der har eksisteret siden 2002, er stadig et meget populært sted at sælge sit tøj.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan shopper du mere bæredygtigt

Vestiaire Collective

Har du også dyre mærkevarer i klædeskabet, som du slet ikke får brugt nok, så er Vestiarie Collective stedet for dig. Her kan du sælge alt dit eksklusive tøj.

Facebook Marketplace

De fleste danskere har en Facebook-profil, så hvis du ender med at sætte dit tøj til salg på Facebook Marketplace, kommer det helt sikkert til at nå ud til en masse brugere. Win!

Depop

Depop er en verdenskendt vintage-platform, hvor du kan sælge din lækre styles, som du desværre ikke gør brug af længere. Sitet har +21 millioner brugere, så mon ikke du kan få held med at få solgt dit kluns.

Instagram

Hvis du udelukkende selv vil stå for at sælge dit tøj, kan du lave en Instagram-profil, der er dedikeret til dit tøj-salg. På den måde kan du nemt sælge ud af din garderobe.

Læs mere om

MestLæste