mode

Fastelavns-kostumer du allerede har i skabet

Af Luise Gregersen 6. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem gider købe nyt kostume hvert år til fastelavn? Her har vi samlet seje kostume-idéer, du allerede har i dit skab.

Skal du til fastelavns-fest i år, eller skal du måske bare til en udklædningsfest snart? Så skal du have en mega-awesome udklædning på! Men den slags koster penge, tid og masser af besvær. Øv!

Læs også: Fantastiske fastelavnsboller

Derfor har vi samlet nogle superseje idéer til nice fastelavns-outfits, som du allerede har i skabet! Tjek dem ud her.

Fastelavnskostumerdualleredehariskabet

Det skal du bruge: En sort hættetrøje Rødt pap, som du skærer ud til et A og klistrer på maven Sorte læderhandsker Fuldend kostumet ved at trække hættetrøjen godt ned over ørene og sende kryptiske sms’er til dine veninder hele aftenen.
Det skal du bruge: En læderjakke En sort T-shirt Chinos Herreagtige støvler Hvis du er rigtig sej, så laver du en bue og pil af en gren og noget snor!
Det skal du bruge: En stribet T-shirt En stribet beaniehue Jeans Hvide sneakers Briller Så bliver det ikke nemmere! Gør udklædningen ekstrasjov ved at insistere på at gemme dig for dine venner til festen.
Det skal du bruge: En lyserød sweater Seje poses! Den her udklædning fungerer bedst, hvis du har mørkt hår. Til gengæld bliver det nærmest ikke nemmere!
Det skal I bruge: Sorte kjoler To hårbøjler Sort pap Skal du klædes ud med din BFF? Så er det en vildt sjov idé at klæde sig ud som de dansende tvillinger! Klip et par sorte ører ud af pappet og sæt dem fast på hårbøjlen. I skal selvfølgelig ankomme til festen arm i arm!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste