mode

De bedste og værst klædte i 2011

Af Leela Legêne 30. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi ser tilbage på året der gik og kårer de bedste og værste outfits fra dette år. Er du enig?

Der er mange stjerner, der har gjort sig bemærket i år med forskellige outfits. Der har både været mange smukke outfits, mange forskellige typer og mange store bommerter. Vi har kigget billederne igennem fra 2011 og både jublet og grint. Tjek her, hvem der løber af sted med prisen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De bedst klædte

Nr. 1: Blake Lively (det store billede)
Siden vi så Blake Lively første gang i Gossip Girl, har vi elsket hendes stil! Blake Lively er her i nederdel, top, høje stiletter og en flot, farverig taske. We like!

Læs også: Girly læber som Blake Livevly.

Nr. 2: Selena Gomez
Selena Gomez har charmeret alle med sit søde smil og pæne tøj. Det her outfit vinder prisen, fordi kjolen sidder helt perfekt på hende, og hun i høj grad kan bære noget farverigt.

Læs også: Selena Gomez' forlovelsesring skaber kaos.

Nr. 3: Emma Roberts
Emma Roberts er en af de store nye IT-girls fra 2011. Hun sammensætter sit tøj helt perfekt, og dette er et af de outfits, vi husker bedst.

Læs også: Stiltjek: Emma Roberts.

De værst klædte

Nr. 1: Lady Gaga
Lady Gaga eksperimenterer meget, og nogle gange går det galt. Her er hun klædt alt for slutty og usmageligt på samme tid.

Læs også: Lady Gaga rørt til tårer.

Nr. 2: Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens har gennem tiden haft rigtig meget pænt tøj på og fulgt med i moden. Men hvad sker der for hende? Alt er jo galt med det her outfit!

Læs også: Vanessa Hudgens er vildt forelsket.

Nr. 3: Elle Fanning
Elle Fanning er sød, smuk og fashionable. Og derfor kan det være uforståeligt, at hun også kan dumme sig, når det kommer til tøj. Men helt ærligt, så sidder den her kjole bare ikke godt på hende. Og skoene? Øv.