spil
mode

De allerfedeste spil

Af Marie Søndergaard i samarbejde med Emilie Kokholm Olsen 10. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Elsker du alt fra brætspil til spil på en consol? Så tjek lige alle de spil, vi har fundet i den her artikel.

Der er ikke noget bedre end en hyggeaften med familien eller veninderne, hvor man disker op med en masse gode snacks og kakao og spiller et brætspil. Og der findes så mange - både nogen, der er perfekt at spille med mor og far, men også andre spil, som de nok ikke skal være med til at spille (for eksempel "Jeg har aldrig" ...)

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kender du det hemmelige Messenger-spil?

Men man behøver ikke at sidde stille, når man spiller! Der findes flere forskellige spil til consoler, hvor man får bevæget sig - vi er for eksempel ret vilde med "Just Dance", og så er det gode ved consol-spil også, at man kan spille dem selv, hvis man ikke lige hænger ud med nogen.

Læs også: Megasjovt menstruations-spil

I galleriet herunder har vi fundet nogle af de fedeste spil! Enjoy.

Defedestespil(affiliate)

SIMS er gennem årene blevet et af de mest populære spil, og med det nye "Sims 4 Bundlepack" vil dine simmere kunne besøge en helt ny spa-scene, slappe af i jacuzzien eller afholde luksuriøse fester!
Nu finder du ud af, hvor politisk ukorrekt, du virkelig er! I "Det dårlige selskab" handler det nemlig om at lave de sjoveste, mest platte og ondeste sætninger; først bliver der lagt et kort ned, hvor der mangler et ord eller en sætning, og så skal du udfylde med de kort, du sidder med på hånden. Det er virkeligt sjovt!
Er du vild med eventyr og adventure, er det nye "Rayman" nok noget for dig! Rayman har vundet flere priser for blandt andet musik og grafik og kan nu fås til både Xbox One og PS4.
Vil du gerne kunne spille alverdens fede spil, er en PS4 en fed løsning! Den har fantastisk lyd og grafik, og du kan få et utal af sjove spil til den, så du aldrig kommer til at kede dig.
Skal du have veninderne over, er dette den sikre vej til et kæmpe grineflip! I spillet "Watch Ya' Mouth" har du et stort mundstykke i munden, som gør det fuldstændig umuligt at tale normalt. Dine holdkammerater skal prøve at forstå, hvad du siger, mens du læser en sætning op fra et kort. Megasjovt!
Elsker du at danse, er dette spil den perfekte måde at kombinere spil og motion på! Med "Just Dance 2016" kan du shake booty til de seneste hits med veninderne, og alt, du behøver, er en smartphone og "Just Dance Controller"-appen for at spille "Just Dance 2016" på din Wii. Vi garanterer grineflip.
Dette fede "to-go"-bordtennissæt fra Coolstuff.dk gør det muligt at tage en kamp mod veninderne til hver en tid. Det kan sættes op på alle borde med kanter og der følger to bordtennisbat, tre bolde og net med.
"Hvem i dette rum" er et spil, der passer perfekt til festen eller venindeaftenen! Reglerne er enkle: saml dine veninder, og læs et spørgsmål op fra et af spørgsmålskortene. Det kunne for eksemepel være et spørgsmål som: "Hvem har den skøreste latter?" Tæl til tre, og bed alle pege på den person, som kortet passer til, og der er garanteret en sjov aften.
Med Horizon VR headset kan du bruge din smartphone til at gå ind i en virtuel virkelighed. Du kan for eksempel udforske den virtuelle virkelighed skabt af spiludgivere eller se de panoramabilleder, du har taget med din telefon, som om du stod der.
Er du vild med musik, vil du elske "Band Hero"! Alene eller sammen med dine venner, kan du blive en del af et virtuelt band og spille alverdens lækker musik - der er både pop, rock og funk.
Måske har du allerede prøvet at lege "Jeg har aldrig", men vidste du, at det også findes som spil? Nogen bruger det som drukspil, men man kan sagtens spille det, uden der er alkohol involveret. Vi lover, at I virkelig får nogle sandheder ud om hinanden!

Læs mere om

MestLæste