mode

Bliv kampagnemodel for Stella Nova

Af Redaktionen 9. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
ELLE har i samarbejde med Stella Nova sat jagten i gang for at finde Stella Novas næste kampagnemodel, så hvis du drømmer om en modelkarriere, så læs med her.

Vi leder efter en pige, som kan udtrykke det, Stella Nova står for, og den heldige vinder vil blive model i hele Stella Novas forårs/sommerkampagne til næste år!

Men hvem ér Stella ...?
Stella Nova er baseret på designer Trine Skollers fiktive muse, Stella, og hendes univers. Alle Stella Novas kollektioner afspejler Stellas verden og hendes "must-have" garderobe. Det, vi leder efter i vores kommende kampagnemodel hos Stella Nova, er en pige der udstråler den excentricitet, kant og power, som Stella har. Vi leder efter personlighed, karakter, styrke og karismatisk skønhed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For at deltage i konkurrencen skal du opfylde følgende kriterier:
- du skal være fyldt 15 år
- du skal kunne passe tøj i størrelse 36 - 38
- du skal være 170 cm høj eller derover
- og så skal du være fri til at blive fotograferet til kampagnen i starten af juli 2011
Seneste mulige tilmeldingsdato er d. 30. maj 2011.

Herefter udvælger ELLEs chefredaktrice Cecilie Christiansen i samarbejde med Stella Nova de 10 finalister, og derefter vil det være op til ELLE.dks brugere at afgøre, hvilke tre, der skal være med i den aller-sidste runde. Ud af disse tre vælger dommerpanelet en vinder, som offentliggøres d. 29. juni!

Tjek elle.dk ud, hvor du kan se, hvordan du tilmelder dig konkurrencen!

Læs mere om

MestLæste