mode

Bliv festklar i en fart!

Af Trine Sofie Meincke Foto: Bjarne Bergius Hermansen 8. april 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ikke svært at forvandle dit hverdagslook til et, der er klar til fest. Her får du fem nemme måder til at blive festklar i en fart.

De fleste piger og kvinder elsker at gøre sig smukke og lækre, men til hverdag kan det være svært at finde overskuddet til at gøre noget ud af sig selv. Heldigvis kræver det bare lidt fantasi at blive lækker i en fart - læs bare her, hvor let det er:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Høje hæle
Høje hæle er næsten et must, når der skal festes. Med mindre der er beach-party om sommeren. Så træd i et par høje hæle - det opgraderer dit hverdagslook lige med det samme!

2. Bælte i taljen
Et bælte i taljen gør mere ved dit look, end du måske lige tror. Det fremhæver din talje og gør dit look festligt. Elastikbælter er mest velegnede, og de kan fås i masser af flotte farver.

3. Festlig hårbøjle
Tag en festlig hårbøjle på, for eksempel med en stor blomst, en sløjfe eller en lille fugl. Det er nemt at lave dem selv - køb en neutral hårbøjle og en ting, du gerne vil have sat på den. Derefter limer eller syer du tingen på hårbøjlen. Brug den enten i løst hår eller til en opsat frisure.

4. Masser af armbånd
Dette forår er det superhot at have mange armbånd på på samme tid. De må gerne have en masse forskellige farver og størrelser. Tag dem på til en neutral kjole - så opgraderer du absolut dit look!

5. Cool taske
Man siger, at en taske siger meget om dens ejermand. Det er også rigtigt, at man nogle gange kan se på en taske, hvilken type dens ejer er - men ikke når det gælder festtasker. Her gælder det om at give den gas, og så gælder alle kneb om at se festlig ud. Så fyr op for guld, glitter og glimmer på din festtaske, og vær ikke bange for at skille dig ud.

MestLæste