mode

Black Friday: Her kan du shoppe billigt

Af Oliver Kokholm Ungermann 28. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du spare VILDT mange penge på tøj, gadgets og ting til værelset? Duh, selvfølgelig vil du det! Vi har en lavet en stor oversigt over, hvor du kan shoppe med kæmpe rabatter – kun i dag på Black Friday!

I dag er det Black Friday, og det er en dag, vi ELSKER her på redaktionen! Dagen går nemlig ud på, at butikker og onlineshops sætter priserne megameget ned, og når vi kan få mærkevarer med 50 procents rabat, kommer der altså julelys i vores øjne!

Vi har derfor lavet en stor liste over hvilke shops og steder, der har Black Friday-tilbud, og du kan spare fra alt mellem 20 og 90 procent på tøj, sko, tablets, computere, telefoner og møbler! Husk at dele artiklen med dine forældre, så de kan købe dine julegaver billigere - så kan det nemlig være, du kan få ENDNU flere eller federe gaver. Yay! Husk, at tilbuddene kun gælder i dag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her kan du spare penge på Black Friday

www.stylepit.dk - op til 50 % rabat.
www.bianco.dk - 25 % rabat på ALT.
www.zalando.dk - op til 25 % rabat
www.ellos.dk - 20 % på udvalgte produkter
www.nelly.com - 20 % på ALT
www.eshoes.dk - op til 50 % rabat
www.nicehair.dk - op til 80 % rabat

Elektronik:
www.wupti.com - nye tilbud hver eneste time!
www.cdon.dk - nye tilbud hver eneste time!

Andre steder:

Lyngby Storcenter
Fisketorvet
Kolding Storcenter
Fields
City2
Bilka
Fona
Message

Hvad er Black Friday?
Black Friday er et koncept, der stammer fra USA, hvor butikkerne sætter priserne drastisk ned for at starte julesalget. Den falder altid dagen efter Thanksgiving, og i USA er det den dag på hele året, hvor der bliver brugt allerflest penge. De sidste par år er de danske butikker også begyndt at tage dagen til sig med megagode tilbud, og i år bliver det større end nogensinde - både på nettet og ude i centrene.

Psst! Artiklen indeholder affiliate-links.

Modeappsderreddertøjkrisen

Nej, den her app har ikke noget med dressing at gøre. Til gengæld kan appen hjælpe dig, der har en Android-telefon. Med MyDressing kan du tage billeder af alt i dit skab og sætte outfits sammen på din smartphone. Når du finder et sejt outfit, gemmer du det bare, så du kan se tilbage i dit arkiv næste gang, du har tøjkrise.
Hmm… Er det mon for koldt til bare ben i dag, eller skal du have en regnfrakke på? Det er ikke altid til at vide, om dit outfit er vejrvenligt, når du står i dit lune værelse. Appen Swackett giver dig en udførlig vejrudsigt og kommer med forslag til, hvilke outfits passer til vejret i dag. Smart!
Closet kan lidt af det samme som MyDressing, men fås til gengæld til iPhone. Du tager simpelthen bare billeder af alt i dit skab, og så kan du sætte det samme til outfits, som du gerne vil huske til en anden gang. Gem dine outfits i den smarte kalender, så du altid kan se, hvornår du sidst bruge sættet. På den måde undgår du, at du har det samme outfit på til første og anden date med dit crush.
Okay, den her app er måske vores favorit! Der er ingen i verden, der kender din stil og din garderobe så godt som din BFF. Med appen BFF Best Fashion Friend kan du sende billeder af dit tøj og spørge hende til råds, selv om hun ikke lige er i nærheden. Det er lidt som at gå rundt med din egen stylist i lommen.

MestLæste