mode

Astrid Olsens bedste stiltips: Sådan fandt youtuberen sin stil

Af redaktionen 31. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også en af dem, der elsker Astrid Olsen for hendes superfede stil?! Så kan du læse to af hendes allerbedste stiltips lige her.

Det kan godt være svært at finde sin stil. Moden skifter ret ofte, og hvis man hele tiden skal være opdateret på trends, kan det være svært at være tro mod sin egen stil – og det er altså det, der er det vigtigste. Vi har talt med youtuber og fashion-lover Astrid Olsen om netop at finde sin egen stil. Udover, at Astrid selv har en supersej stil, så har hun altså også nogle ret gode råd. Få dem her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Eksperimentér

For at finde sin stil er det vigtigt, at man er villig til at eksperimentere! Min egen stil bærer også præg af chancer, for jeg kan vildt godt lide at udforske min stil og prøve en MASSE forskellige stilarter af – for det er sådan, man finder frem til sin egen stil, synes jeg. Man kan både eksperimentere med alt det, man allerede har i sat skab eller tage i en genbrugsbutik og lege udklædning – så kan man altså virkelig finde ud af, hvad man føler sig bedst tilpas i.

Hav det sjovt!

Det er meget sjovere at teste sine grænser af end altid at tage det sikre valg – det synes jeg i hvert fald! Og når man har fundet ud af, hvilket tøj man har det bedst i, så kommer man også til at elske sig selv højere, tror jeg. Jeg synes, det er langt federe at man kan tænke på, at man er en af dem, der skiller sig ud i stedet for at være en af dem, der ligner alle andre. Man skal stå ved sig selv og sin egen stil – og altid huske at have det sjovt!

Foto: Jonas Olufson, Ritzau / Scanpix

MestLæste