mode

8 tips mod tøjkrise

Af Line Sølvhøj Jensen 5. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du en af dem, der har tøjkrise flere gange om ugen? Vi giver dig otte tips til, hvordan du undgår tøjkriserne.

Åh, hvor er det bare irriterende, når man har tøjkrise! Lige meget, hvor meget tøj man prøver, så er der bare ikke noget, der sidder, som det skal. Men bare rolig - vi giver dit otte tips til, hvordan du undgår tøjkrise.

1. Find noget tøj frem om aftenen, inden du går i seng - og så skal du selvfølgelig ikke begynde at finde noget andet om morgenen.

2. I stedet for at shoppe tøj, fordi du føler, at du absolut ikke har noget tøj at tage på, så shop fede accessories. På den måde kan du altid pifte dit tøj op, og så er det jo billigere at købe accessories end tøj.

3. Lad vær med at kaste dig ud i alle mulige hidsige farver, når du shopper tøj. Det er sværere at sammensætte tøj, der har mange farver, og derfor er der også større risiko for, at du ender i endnu en tøjkrise.

4. Når du shopper tøj, så spørg dig selv, om du virkelig har brug for det. Man kan godt komme til at købe lidt for mange sorte kjoler, fordi de bare er pæne, men er det ikke bedre at bruge pengene på noget, du rent faktisk får gået med?

Få gode shoppetips her.

5. Ryd op i dit klædeskab, for måske er grunden til, at du har tøjkrise, at du faktisk har alt for meget tøj at vælge imellem, og så kan du simpelthen ikke beslutte dig.

6. Lad vær med altid at hoppe med på modebølgen. I stedet for bare at købe det tøj, der er den nyeste mode, så få din veninde til helt ærligt at sige, om det klæder dig. Måske finder du ud af, når du kommer hjem, at det ikke klæder dig, og så får du måske aldrig brugt det, og føler stadig ikke, at du har noget nyt tøj at tage på.

Læs også: 4 tips til en tjekket garderobe

7. Få din veninde til at hjælpe dig med at sammensætte dit tøj på en ny måde. Det kan føles som om, du får en masse nyt tøj, hvis du lærer at sætte det sammen på en ny måde.

8. Når du shopper, så køb noget, der er sikkert. En sort cardigan eller nogle leggings kan altid redde dig, når du har tøjkrise, så hvorfor ikke bruge pengene på det, så du altid har en nødløsning?

Bliv fan af Vi Unge på Facebook her.

Elsker du at gøre et godt køb? Få store rabatter med en rabatkode fra Zalando – Shop med god samvittighed, find den her zalando rabatkoder

MegetMere