mode

6 seje vintertrends

Af Luise Gregersen 11. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ved du ikke, hvilke modetendenser du skal afprøve til vinter? Se med her, hvor vi guider dig til vinterens seks sejeste trends!

Er du i tvivl om, hvilken af vinterens modetendenser, der passer til din stil? Vi har fundet seks seje celebs, der viser tidens fedeste trends frem på den røde løber. Se, hvilke tendenser de cool it-girls er vilde med, og stjæl deres hotte stil med budgetvenlige vinterfund.

Læs også: Seje strik under 200 kroner.

6sejevintertrends

Pasteller er en af vinterens helt store trends! Gå efter mintgrøn, lyserød og babyblå nuancer og miks dem på kryds og tværs, eller gør som smukke Ariana Grande og brug en enkelt farve på både tøj, negle og accessories.
Lyserød kjole fra River Island til 402 kr.
Det seje camouflageprint holder hele vinteren! Især popprinsessen Rihanna er stor fan af det militærinspirerede mønster. Brug printet med mørkeblå jeans eller en cool lædernederdel.
Bomberjakke med camouflageprint fra Dorothy Perkins til 402 kr.
Leopardprint er næsten altid hot, så du kan sagtens bruge det flotte mønster året rundt! Sæt en leopardprintet top sammen med et par sorte skinny jeans, eller gør som Katy Perry og klæd dig i leopard fra top til tå!
Top med leopardprint og høj hals fra Topshop til 179 kr.
Vinterens allerstørste tendens er tern i alle afskygninger! Både skovmandsskjorter, skaktern og ternede kilte er tilladt denne sæson, hvor du simpelthen umuligt kan få nok tern ind i din garderobe. Her er det søde Emma Watson, der er trukket i en ternet kjole tilsat sort læderjakke.
Ternet kjole fra New Look til 205 kr.
Du kan sagtens være partyklar om vinteren uden at fryse! En sort kjole med transparente skuldre og ærmer giver dig et chikt festlook, samtidig med at du holder varmen. Gør som søde Jennifer Lawrence og læg en pangfarvet lak på dine negle, så den sorte kjole får et farverigt modstykke.
Sort kjole med transparente ærmer og skuldre fraMiss Selfridge til 349 kr.
Er du allerede på udkig efter den perfekte nytårskjole? Gør smukke Selena Gomez kunsten efter i en gylden gudindekjole! Kombinér den vidunderlige kjole med et let lag guldglimmer langs dine øjenvipper og masser af sort mascara!
Kjole med guldpailletter fra New Look til 224 kr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste