mode

4 fine date-outfits

Af Luise Gregersen 31. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du på date med ham den søde, eller måske bare have en hyggeaften med din bedste veninde? Uanset hvad, har vi fundet de perfekte outfits til enhver lejlighed!

Har du også altid tøjkrise lige inden, du skal ud af døren? Så skal du se med her, hvor vi har sammensat fire perfekte outfits til enhver lejlighed! Uanset om du skal på veninde-date eller i biografen med dit crush, så har vi fundet et outfit, der passer til det, du skal.

Læs også: Stjæl stilen fra 1D's kærester

Se de fire fine date outfits lige her!

4finedate-outfits

På en tur i det fri skal dit outfit være afslappet og lidt bohemeagtigt! En blomstret nederdel og et par grove støvler er den perfekte kombi, uanset om I skal på skovtur, eller om I bare skal ud og strække benene. Nederdel fra H&M til 80 kroner. Køb den her. Cropped top fra Monki til 100 kroner. Køb den her. Taske fra Dorothy Perkins til 130 kroner. Sko fra Asos til 537 kroner. Køb dem her.
Biografen er det perfekte sted til en date! I kan holde i hånd under filmen, og bagefter kan I tale om den, så I undgår pinlig tavshed. På bif-daten skal dit outfit være casual og sødt. Sæt et par boyfriend-jeans sammen med en sød, stribet top og en sej læderjakke. Gør looket feminint med et par fine ballerinaer. Stribet bluse fra H&M til 80 kroner. Boyfriend-jeans fra New Look til 225 kroner. Køb dem her.Ballerinaer fra Asos til 117 kroner. Køb den her. Fake læderjakke fra Topshop til 433 kroner. Køb den her. Taske fra Pull & Bear til 156 kroner. Køb den her.
Hvis I skal ud at spise, må du gerne være lidt mere fin, end du plejer. På med en kjole, et par lækre smykker og dine yndlingssko! Hvis du synes, at looket bliver lidt for overdressed, så kombinér det med en ulden cardigan eller drop smykkerne. Sko fra Topshop til 145 kroner. Køb dem her. Kjole fra Dorothy Perkins til 234 kroner. Køb den her. Taske fra Vero Moda til 50 kroner. Køb den her. Halskæde fra Zara til 159 kroner. Køb den her.
Til en filmaften derhjemme kan du klæde dig præcis, som du vil, så længe dit outfit er behageligt nok, til at du kan krølle dig sammen på sofaen med dit crush. Miks print på kryds og tværs, og vælg bløde, lækre materialer til din hjemmedate! Bukser fra Monki til 280 kroner. Køb dem her. Blomstret kimono fra Topshop til 270 kroner. Køb den her. T-shirt fra New Look til 117 kroner. Køb den her. Slip-ons fra Asos til 195 kroner. Køb den her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste