mode

10 søde sommer-nederdele

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 8. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fyld din sommergarderobe med fine nederdele. Se de allerbedste her!

Det er bare med at få luftet stængerne, imens sommeren er her. Derfor har vi fundet 10 nederdele i forskellige stilarter, så du kan finde en, der passer perfekt ind i din garderobe. Hvilken nederdel er din favorit?

Læs også: Modepigens ferie-favoritter

10sødesommer-nederdele

Aztekermønsteret er altid perfekt til sommer. Style denne her nederdel med en hvid t-shirt og sandaler. Nederdel fra Topshop til 375 kroner.
Leder du efter den perfekte nederdel at style dine sneakers med? Denne her med sporty bindebånd er et rigtigt godt bud! Nederdel fra Vero Moda til 180 kroner.
Den elektriske blå farve er virkelig god til at fremhæve din sommerbrune kulør. Og så er de små knapper da for cute! Nederdel fra Zara til 279 kroner.
Bring sommerlige blomster ind i din garderobe med denne søde nederdel. Nederdel fra Twintip hos Zalando.dk til 159 kroner.
Kombiner to af de fedeste sommertendenser, og hop i et skaterskirt i lys denim.Nederdel fra H&M til 179 kroner.
Hvis der skal fuld knald på dit sommerlook, skal du da kaste dig ud i en nederdel med sejt hawaiiprint. Style den med en lyserød T-shirt og et par neonfarvede solbriller.Nederdel fra River Island til 190 kroner.
Hvis du ikke er så meget for at vise dine ben, så er en maxinederdel din sommer-musthave. Nederdel fra Monki til 280 kroner.
Red alle dine tøjkriser med en helt enkelt nederdel i stretchy materiale. Nederdel fra Only til 100 kroner.
Skab et feminint sommerlook med denne flæsede nederdel, som både kan styles til hverdag og fest. Nederdel fra Mango til 299 kroner.
Denne perlebesatte nederdel vil både være fin til sommerbrune ben og sneakers, men kan også sagtens bruges til vinter med strømpebukser og strik.Nederdel fra H&M til 199 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.