mode

10 seje køb til din oktober-garderobe

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 14. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du et par nye items til at pifte efterårslooket op? Så tjek modepigens fine favoritter.

Der vælter lækre efterårsvarer ind på mine yndlings webshops for tiden, og hver dag har jeg lyst til at klikke noget nyt hjem. Jeg har (indtil videre) begrænset mig, men drømmer virkelig om de her 10 items, som altså gerne måtte flytte ind i mit skab lige nu!

Læs også: 10 fine accessories til efteråret!

10sejekøbtildinoktobergarderobe

Indtil videre har vejret faktisk været ret mildt, og det håber jeg, at det bliver ved med at være! Når det ikke er så koldt, kan men nemlig holde varmen i sin læderjakke med denne seje cardigan over. Find den her!
Sweatshirts kan redde alle efterårets tøjkriser. Style denne her med et par stramme jeans, cool støvler og en enkel halskæde, så er du chik på nul komma fem.
Jeg synes, at den rå stil er ret sej til efteråret, så denne her frakke ville være super cool at trække i de kommende uger. Find den her!
Jeg vil bruge denne jakke over mine festkjoler. Den er nemlig super fin med blondeærmerne! Find den her!
Nu er jeg jo godt nok en Louis-pige, men hvis man er mest til 1D’s Harry, er denne her T-shirt jo lige i øjet. Find den her!
Jeg elsker afslappede og sporty items, som sagtens kan bruges til hverdag. De her bukser ville være cool i skolen med en sweatshirt og et par sneakers.
Wow! Denne her kjole er mega pæn! Til hverdag ville jeg style den med flade støvler og en vamset cardigan, og til fest ville den være sygt nice sammen med en læderjakke.
Kjoler i tykt materiale er et hit i efterårs-månederne, og denne her kan styles på girly vis med ballerinaer eller med grove rockchick-støvler. Find den her!
Jeg synes nederdele i sweat-stof er super behagelige. Style denne her med en cool sweatshirt, så har du et meganice hverdagssæt. Find den her!
Paisley-mønster er simpelthen så cool, og jeg mangler i den grad noget spræl i min efterårsgarderobe, så denne sweatshirt står højt på ønskelisten! Find den her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste