mode

10 seje fan-T-shirts

Af Maria Petersen 26. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der en, du bare er mega fan af? Så skal du da have en T-shirt med et billede af dit idol. Vi har samlet 10 forskellige T-shirts til dig.

Vi synes, at fan-T-shirts er superfede, og vi har spottet mange kendisser med dem på. Her er et lille udvalg af T-shirts, så du kan være med på moden. Og så kan du jo samtidig vise alle, hvor meget dit idol betyder for dig.

Læs også: Få stilen - Mila Kunis

10sejefan-T-shirts

Var du også helt vild med Lady Gagas album Born This Way? Her en rå T-shirt fra Gaffashop.dk til 179 kroner. Køb den her!
Denne One Direction-T-shirt findes  med alle 1D medlemmerne. Så hvis du har en favorit, så skynd dig at købe denne T-shirt med billede og autograf. Køb den her!
Er der også en belieber gemt i dig? Her en T-shirt med lækre Justin Bieber. Den kan købes på Gaffashop.dk til 179 kroner. Køb den her!

Har du danset til ”Gangnam Style” i skolen eller hjemme på dit værelse? Her er en fed T-shirt med Psy og ”Gangnam Style”. Den findes i flere farver. 

Elsker du også One Direction? Denne søde T-shirt findes med alle 1D medlemmerne. Køb den her!
Her er endnu en fed T-shirt med søde Justin Bieber. Den kan købes på Gaffashop.dk til 179 kroner. Køb den her!

Er du helt vild med Lady Gaga? Her er en fed T-shirt fra Modekungen.se til 303 kroner. Den fås også som tanktop. Køb den her!

Denne T-shirt er fra H&M.com og er nu på tilbud til 129 kroner. Harry Styles fra One Direction er selv blevet spottet flere gange i en Pink Floyd-T-shirt magen til.

Her er en fin T-shirt med smukke Rihanna på. Den kan købes på modekungen.se til 303 kroner. Køb den her!
Her er en old school Run DMC T-shirt I sort og hvid. Perfekt hvis du vil gå efter et råt look. Den kan købes på Shirtstore.dk til 175 kroner. Køb den her!

MegetMere