mode

10 fede vinterstøvler under 500 kroner

Af Maria Petersen 3. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her er 10 fede vinterstøvler, som ikke sprænger budgettet!

Det kan være svært at finde de helt rigtige vinterstøvler, for man skal jo se på dem hele vinteren. Skal de være høje eller lave, rå eller feminine? Eller er det vigtigste, at de er supervarme?

Læs også: 10 seje fan-T-shirts

Vi har fundet lidt af hvert. Men én ting har de til fælles. De er alle til en god pris!

Læs også: 20 seje sneakers

10fedevinterstøvlerunder500kroner

Her er et par superpraktiske, men billige støvler, som er perfekt til dig, der skal på skiferie eller ud at gå i det danske snevejr. De kan købes på Zalando.dk til kun 449 kroner
Her er et par støvler i bordeaux. Den farve har vi jo set meget til her i efteråret, og vi kommer til at se meget mere til den nu, hvor vi er gået ind i julemåneden. Støvlen er fra Land Rover og kan købes på Deichmann.com til kun 349 kroner.
På miinto.dk kan du lige nu købe de lækre Wolverine støvler. Disse støvler er i god kvalitet og kan tåle både sne og slud. Lige nu kan du få dem til HALV PRIS, 499 kroner!
Disse lækre støvler er fra River Island er pyntet med fine detaljer lige fra den fede lynlås i siden til guldpladen på indersiden af hælen. De er perfekte til arrangementer og vil helt sikkert blive et hit juleaften. Du kan købe dem på Asos.com.
Elsker du også sneakers, men synes det er lidt upraktisk om vinteren, fordi det er nederen at fryse om tæerne? Et par forede sneakers er løsningen, for så ser du stadig sej ud. Her er et par fra Bianco, og lige nu kan du spare OVER halv pris. Køb dem til kun 199 kroner.
Her er en god løsning, hvis du godt kan lide at gå i høje hæle, men er lidt mange for at glide i sne og sjap. Støvlen her har en god robust hæl og dejlig varmt imiteret fåreskind i skaftet. Lige nu sparer du 40 % på støvlen. Køb den på ellos.dk til 499 kroner.
Det er et par år siden at sko med plateau kom tilbage, men de er kommet for at blive. Disse støvler er i ruskind og foret med imiteret fåreskind, så de holder dine fødder dejlig varme. Køb dem på Topshop.com til 386 kroner.
De her biker-inspirerede støvler har superlækre detaljer. Både remmene og lagene, der overlapper hinanden på skaftet. Helt klart en god hverdagsstøvle. Støvlerne kan købes på Deichmann.com til kun 249 kroner.
Termojakker har været meget inde i denne sæson. Du har måske spottet et par eller to i skolegården. Her er endnu et par forede sneakers med termostof og ruskind. De er også super til at holder fødderne varme. Køb dem hos Bianco med det samme. Lige nu er de nemlig sat ned fra 399 til 199 kroner. Det er altså et godt køb.
De her støvler er enkle, men fede på samme tid. Og det fede ved enkle støvler er, at de passer til stort set alt. De er i imiteret ruskind og forede. Du kan købe den på Bianco.com til kun 449 kroner.

Med en rabatkode til Zalando kommer Julen tidligt i år, du kan nemlig spare penge på alt hvad du og din familie ønsker sig, lige når du vil! –Find din rabatkode lige her rabatkode zalando

MestLæste