Indretning

Praktiske ting til dit værelse

Af Stine Kærsgaard 10. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Elsker du at være på dit værelse? Se her, hvilke ting der er praktiske at have i forskellige situationer.

Det er fedt, når man har et værelse, hvor man elsker at være. Nogle gange kan rod, eller at du bare ligger megadårligt, når du ser en af dine yndlingsserier dog gøre, at du flygter ind i stuen.
Det er der råd for…

Tjek, at du har følgende ting fra galleriet på dit værelse - de er must-haves!

Praktisketingtilditværelse

Kasser er gode, fordi de kan skjule grimme ting. Kasser kan samtidig fås i nærmest alle farver, størrelser og med utallige mønstre. Du kan vælge nogle, der er simple og neutrale i farverne, så de ikke tager så meget opmærksomhed eller nogle med et flot mønster, hvis du gerne vil vise dem frem. Det vil nærmest altid være flottere at have nogle kasser på sit værelse frem for en masse rod, der distraherer øjet. Kasserne kan stå på gulvet eller på dine hylder, alt efter hvor store eller små de er.
Ligesom at kasser er praktiske, når mapper, papirer og ting, du ikke bruger så tit, skal gemmes væk, er æsker også superpraktiske. For eksempel er de gode til makeup, smykker og andre små-dimser, som du ikke har lyst til at have liggende, så det roder i vindueskarme eller på skrivebordet (hvor de næsten også altid forsvinder!) Du kan lave æskerne selv eller købe nogle flotte i for eksempel IKEA eller Søstrene Grene.
Måske tænker du ikke lige, at det er en opslagstavle, som du har lyst til at hænge op på væggen. Meeen, det er faktisk lidt smart og hyggeligt. Du kan male/spraye opslagstavlen i en fed farve (guld?) og sætte billeder på den af dine veninder. Det smarte er, at du nemt kan skifte billederne ud. Hvis du har en vigtig ting, du skal huske, eller en bon du skal bruge, kan du også sætte den der, så du er sikker på at se det.
Noget der bare er supersmart at have på sit værelse er en STOR pude. Ofte bliver man ret øm og utilpas, når man ligger for længe i sin seng og ser ”Pretty Little Liars” eller ”The Vampire Diaries”. Med en stor, blød pude i dit yndlingsbetræk kommer du nærmest ikke til at ligge bedre. Så vigtigt!
Det er rigtig rart at have et sted på dit værelse, hvor du kan samle og strukturer vigtige papirer og notater. Noget af det, der gør, at man simpelthen ikke kan holde ud at være på sit værelse, det er rod. Især hvis rodet er skolenotater, da du så hele tiden bliver mindet om dine lektier, og at du måske ikke har heeelt har styr på dem. Hav mapper med forskellige studiepapirer på en hylde, men også et samleobjekt på dit skrivebord med de nyeste papirer, som du bruger lige nu og her. Når de papirer bliver gamle, og du ikke skal bruge dem mere, kan du sætte dem i mapperne på hylden. Hvis du har orden i dine notater og papirer fra skolen, kan du slappe af på dit værelse, når du har fri og nemmere finde dine ting, når du skal bruge dem i de forskellige fag. Det er en god vane og vil spare dig for mange frustrationer!
Man har det med at flygte fra rum, når der er for koldt. En god ting at have på sit værelse er et stort tæppe. Nogle foretrækker uld andre et blødt fleece-tæppe. Det er dog super rart at have, når du enten ser serier, læser en bog eller når du sidder ved skrivebordet. Det er også dejligt at have, hvis du har menstruationssmerter, da du så let kan vikle det rundt om hofterne og maven.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.