Hailey Bieber
Stil & Trends

Er dette forårets sødeste frisure? Ja, ifølge Hailey Bieber

af Rose Maria Boelsmand 7. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix
Du bliver sendt direkte tilbage til år 2000, når du ser den.

Hvis du troede, at du havde set alt hvad 00’er-trenden kunne trække, så tro om igen.

Hailey Bieber har nemlig netop leveret det ultimative bud på en frisure, der får dine vildeste Y2K-drømme til at gå i opfyldelse.

Den ukronede dronning af beauty(-trends) har nemlig netop delt et billede på sin Instagram-profil, hvor alt fra frisure til makeup og accessories skriger ’år 2000’.

Bieber, der ledte året ind med at klippe sit lange mørke hår helt kort, poserer på billedet med lyserød winged eyeliner, glossy læber og øreringe med pastellyserøde vedhæng. Men det, der gør 00’er-illusionen intakt, er dog frisuren.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hailey Bieber har nemlig, på hver side af en midterskilning, trukket det forreste af frisurens lange pandehår tilbage, flettet hver tot i en lille fletning og fæstnet dem med små, lyserøde organza-sløjfer – præcis som Y2K-stilen dikterer, hvor vi brugte glimmerspænder til at skabe selvsamme look.

Stylet med en motor cross-jakke (også et levn fra 00’erne) og en spids, farliggul manicure har Hailey Bieber skabt det, der nok kan gå hen og blive forårets sødeste hårtrend. Og det er som om frisuren bliver endnu mere effektfuld med den rå og kantede styling.

Artiklen blev første gang bragt på Elle.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste