Stil & Trends

14 lækre items, der vil redde din valentinsdag

Af Vera Olivia Lissner Rømer og Liva Vinsteen 27. januar 2022
Foto: PR
Valentinsdag er lige rundt om hjørnet og uanset, hvordan dine planer ser ud, så er det i hvert fald den perfekte lejlighed til at pifte outfittet op (hvis du har lyst)! Vi har samlet 14 lækre items, som vil redde din valentinsdag.

Valentinsdag falder i år på en mandag i februar, og selvom det lyder lidt gråt og trist, så kan man jo sagtens benytte lejligheden til at pifte dagen en smule op!

Valentinsdag er dedikeret til romantikken, og uanset om du skal tilbringe dagen med din kæreste, en veninde eller måske dig selv, så fortjener du at føle dig supergodt tilpas.

Måske består dine planer af at binge film og serier i hyggetøj med ansigtsmaske på? Så burde du måske investere i et blødt joggingsæt, som vil gøre din selvforkælelsesdag ekstra luksuriøs!

Skal du på date, og vil du måske gerne gøre lidt ekstra ud af makeuppen? Så kan det være, at du skal have fingrene i Duffbeautys nye eyeliner, som gør det nemt og hurtigt at opnå den perfekte streg med en genial stampler-løsning.

Måske skal du ud med en ven eller veninde? Selvom dagene byder på regn og slud for tiden, så kan du nemt pifte outfittet op ved at benytte dig af festlige farver og mønstre! Tilføj lidt fine smykker og nogle fede sneakers, så er du good to go.

I galleriet herunder har vi samlet 14 fine items, der vil få dig til at stråle på den romantiske dag!

14lækreitems

Selvbruner, The Body Shop

Joggingsæt, Reebok hos Zalando

Lipgloss, Rare Beauty

Øreringe, Pilgrim

Ansigtsmaske, Origins hos Zalando

Sneakers, New Balance hos Boozt

Perfume, Maison Margiela hos Boozt

Mascara, Glossier

Neglelak, Essie hos Boozt

Eyeliner, Duff Beauty hos Matas

Highlighter, Anastasia Beverly Hills hos Sephora

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere