20-årige Arna fra Island havde fået opfyldt sin pigedrøm: Hun skulle repræsentere Island ved en stor, international skønhedskonkurrence, der hedder "Miss Grand International" i Las Vegas. 

Fire dage før finalen blev Arna opfordret til at tabe sig af nogle af de ansatte bag skønhedskonkurrencen. 

Læs også: Skønhedskonkurrence skaber vrede

- Lad være med at spise morgenmad, spis kun salat til frokost, og drik en masse vand hver aften!, skulle arrangøren ifølge Island Monitor have sagt til Arna.

Den smukke islænding meddelte efterfølgende, at hun ikke havde lyst til at deltage i finalen.

- Hvis ejeren af konkurrencen vil have, at jeg skal gå ned i vægt, og ikke kan lide mig, som jeg er, har jeg ikke lyst til at være med i top 10!, fortalte Arna.

Læs også: Pinlig skønhedskonkurrence

Arna fortæller norsk tv2, at hun godt ved, hun har bredere skuldre end de andre piger, men det skyldes, at hun har dyrket idræt på eliteplan - og det er noget, hun er stolt af.

Da Arna trak sig fra konkurrencen, prøvede arrangørerne at få hende til at trække historien tilbage. Ifølge dem var der tale om en sproglig misforståelse. Men Arna var fast besluttet på sin beslutning og har efterfølgende skrevet på sin Facebook-profil, at hun er glad for al den støtte, hun har fået, og at hun vil rejse hjem til Island som en vinder og som en stolt islænding.

Arna, du er ALT for sej! RESPEKT!

I galleriet nedenfor får du gode tips til, hvordan nødder gør dig sundere (og smukkere):

6 nødder, der holder dig sund