Læs også: Sådan får du blød hud

Rens + fugt
Start med at rense din hud - hvis du har virkelig travlt, kan du ikke nå at gå i gang med det helt store, men en renseserviet kan altså også gøre en forskel, hvis du husker at bruge en god creme bagefter. En øjencreme er også en god ting at bruge.
Tid brugt: 1 minut

BB Cream
Hvis dine morgener tit er travle, er en BB Cream et must i din makeuptaske. Cremen tilpasser sig din hudtone, og du behøver derfor ikke bruge flere forskellige foundations, hvis din hud ikke har samme farve i hele ansigtet, ligesom du ikke behøver stresse helt lige så meget over, om du har fået fordelt cremen jævnt, som du gør, hvis du bruger en almindelig foundation, der godt kan være lidt svær at styre.
Tid brugt: 2 minutter

Concealer
En concealer (også kaldet dækstift) er rigtig god at lægge under øjnene, hvis du vil have et friskt og lækkert look - tjek også, om du har brug for lidt lys farve i øjenkrogen (det får dine øjne til at se mere åbne og vågne ud) eller måske langs næseryggen eller rundt om munden, hvor huden godt kan være lidt rødlig at se på.
Tid brugt: 1 minut

Læs også: Snyd dig til lækker hud

Blush
Prikken over i'et er din blush (også kaldet kindrødt eller rouge), som du lægger på den øverste del af dine æblekinder. Du kan enten bruge en creme- eller en pudderblush, og en rosa farve klæder de fleste. Gør dig umage med at blende rougen godt, så man ikke kan se, hvor blushen starter og slutter.
Tid brugt: 1 minut

Psst! Hvis du har under 5 minutter, kan du nøjes med at tage concealer og blush på.

Herunder kan du se, hvorfor du IKKE skal sove med makeup!

Derfor skal du IKKE sove med makeup