Se her, hvad farverne i din neglelak symboliserer:

Rød: Hvis du bruger rød neglelak, er du modig, udadvendt og impulsiv. Røde negle står for åbenhed, og at du er optimistisk, men du kan altså også godt have et stort temperament en gang i mellem.

Hvid: Lyserød, klar, creme eller beige neglelak viser, at du er en elegant, ærlig og glad pige. En fransk manicure ser flot ud og passer rigtig godt til dig og disse farver.

Sort: Den sorte neglelak er in, men symboliserer altså samtidig lidt mystik. Du kan godt lide, at have nogle ting for dig selv, og folk får ikke alt at vide om dig, før du kender dem rigtig godt.

Læs også: Få smukke negle

Grøn: Grøn er håbets farve, så grønne negle viser, at du tror på dig selv og går efter dine drømme. Lige meget, hvor dumt alting er, kan du altid finde en udvej, fordi du er en positiv person.

Orange: Orange negle viser, at du er selvsikker, men farven kan faktisk også betyde egoisme og grusomhed. Farven viser, at du ikke er bange for at vise dig frem.

Gul: Farven gul betyder faktisk misundelse, men gule negle viser, at du godt kan lide at få opmærksomhed, og der skal hele tiden ske noget, der hvor du er. Du er en pige med gang i.

Blå: Farven blå viser klogskab og mystik, så hvis dine negle tit er blå, er du en person, der tør at skille dig ud og gøre lige, hvad du har lyst til.

Lilla: Hvis du tit bruger lilla neglelak, viser det, at du er en kreativ person med en god fantasi. Du keder dig aldrig og er god til at underholde dig selv og andre.

Bling bling: Glitter-neglelak er perfekt til fest og viser, at du er en udadvendt pige på udkig efter sjov. Glitter-neglelak kaster glans over dit look, og piger, der elsker rampelyset, vil vælge glitter-neglelak.

Vidste du…
At rød neglelak på lillefingeren betyder, jeg er optaget - og en rød neglelak på tommelfingeren betyder, jeg er single?

Herunder kan du læse, hvad du (også) kan bruge neglelak til!

Det kan du (også) bruge neglelak til