Hårspray er et meganemt og anvendeligt produkt til at style vores hår med, men faktisk er det ikke det eneste, du kan bruge den til. Vi har ret meget optur over, at vi nu har opdaget, hvor meget den effektive lak faktisk kan gøre for os. Se selv her:

Den kan redde dine strømpebukser

Hvis dine strømpebukser pludselig begynder at løbe, så skynd dig at spraye lidt hårspray på hullet, da lakken vil forhindre, at strømpebukserne løber endnu mere.

Den kan fikse dine bryn

Du behøver ikke en masse smarte produkter for at få dine øjenbryn til at sidde perfekt. Du kan nemlig bare spraye lidt lak på en lille børste, ”frisere” dine bryn, og så vil de sidde, hvor de skal, resten af aftenen.

Læs også: Det kan du (også) bruge læbepomade til 

Den kan redde dine opskrifter

Hvis du er typen, som gemmer dine opskrifter på papirsedler, så er du nok ret træt af, at de ofte bliver smurt ind i mad, og at skriften bliver tværet ud. Du kan bevare opskriftens levetid ved at spraye lidt hårspray henover papiret. Smart!

Den kan få neglelakken til at tørre hurtigere

Nogle gange har man bare ikke lige tid til at vente på, at neglelakken tørrer, og så er det altså meget smart, at hårsprayen også her kan komme dig til undsætning. For at få lakken til at lyn-tørre kan du spraye dine fingre med noget lak og herefter putte hænderne ned i en skål med koldt vand.

Den kan fjerne makeuppletter

Hvis du har fået læbestift eller en anden makeupplet på dit tøj, så skulle hårspray også kunne hjælpe dig af vejen med den slags pletter. Det, du skal gøre, er at spraye lak på pletten og lade det sidde på i ti minutter. Herefter kan du så komme tøjet i vaskemaskinen og voila, makeuppletten er væk!

Læs også: Hvor længe kan makeup holde sig?

Den kan erstatte fnugrullen

En anden smart ting, som du kan bruge din hårspray til, er at fjerne fnug, som har sat sig på dit tøj. Kom noget spray på noget papir eller en klud, og dup det så på dit tøj. Det vil fjerne fnuller og hår.

Den kan få dine sko til at skinne

Hvis du gerne vil have dine sko til at se skindende ud og samtidig beskytte dem mod regn og slud, så kan du med fordel spraye lidt hårspray på dem.

Tjek de her seje beauty-apps ud i galleriet her: 

8 beauty-apps vi ikke kan leve uden