Badetiiid …
En bodywash med en lækker duft er nice, men pas på med at vælge én, der for skrap mod huden. Gå efter en mild og pH-neutral af slagsen. Hvis din hud er tør, er det smart at vælge en bodywash, som er lavet specielt til tør og sart hud.
Husk også at skrubbe din hud med en skrubbecreme en gang imellem - på den måde får du de døde hudceller væk, og din hud bliver ekstra blød og får endnu nemmere ved at optage lækkerierne i din bodylotion eller -olie.

Creme de la creme
Når badet er ordnet, er det tid til at give din hud et fugtboost. Du kan enten vælge at bruge en bodylotion eller en -olie. En bodymilk er god til dig, der har travlt om morgenen og ikke har tid til at vente på, at cremen eller olien trænger ind i huden. Hvis du har tør hud, er en lotion, creme eller olie et must.
For at få fuldt udbytte af din lækre creme eller olie, kan du faktisk tage den på, inden din hud er helt tør efter badet - på den måde skulle de gode, fugtgivende ingredienser blive optaget endnu bedre i huden. Win!

Læs også: Få blød hud med bodybutters

Husk, husk!
Et karbad er nice, men det er ret udtørrende for din hud - så karbad hver dag er (desværre) ikke en god idé.

In your face
Din ansigtshud skal selvfølgelig også forkæles, hvis den skal holde sig blød og lækker (og det skal den!). Rens din hud hver morgen og aften med en mild ansigtsvask, brug en fugtighedscreme og en ansigtsmaske, der passer til din hudtype, en gang om ugen.

Tag testen: Passer du godt nok på din hud?
 

DIY

Hvorfor ikke lave din helt egen superfugtgivende ansigtsmaske?
Det skal du bruge:
1 avocado
1 banan
1 spsk. lun honning

Det får du ud af det:
Både avocado og banan er rige på fugtgivende og plejende olier - og honning beroliger din hud!

Sådan gør du:
1. Mos avocadoen og bananen sammen med honningen.
2. Fordel masken i ansigtet.
3. Lad ansigtsmasken sidde i et kvarter.
4. Skyl af med lunkent vand.

Læs også: Lav dine egne skønhedsprodukter

Sådan får du blød hud