Concealer! En concealer er perfekt til at dække mørke rander under øjnene. Den er også god til at dække bumser, rødme og andre mærker på huden.

Start med at lægge concealeren under dine øjne og eventuelt på urenheder. Du kan starte med at bruge en pensel og derefter jævne det forsigtigt ud med en finger, så man ikke ligger mærke til de små concealer-spots.

Vi har fundet to gode concealere:
1.
MAC Select Moisturecover 150 kr. Kan købes i Magasin
2.Tromborg mineral concealer 160 kr. i viungeshoppen.dk

Foundation! Foundation er god til at give en flot bund til din hud. Din foundation skal matche din hudtone, så det ikke kommer til at ligne en maske.

Start på midten af ansigtet og arbejd derefter udad. Læg et rimelig tyndt lag og sørg for at din egen hudtone skinner igennem. På den måde ser det naturligt ud. Brug enten fingrene, en makeup-svamp eller en børste. Huske at blende det godt ind i huden.

To fine foundations:
1.
Photo finish foundation primer - Color Blend - Smashbox 295 kr. i viungeshopen.dk
2. Extra Virgin Mineral Liquid Foundation SPF 20 195 kr. i BodyShop

Blush! Blush giver din hud friskhed og glød. Det sætter også fokus på dine kindben ligesom hos modellerne på catwalken, men pas på du ikke bruger for meget!

Blushen skal lægges på kindens æble eller på dine kindben. Når du smiler til dig selv i spejlet, kan du tydeligt se det runde æble på din kind, og det er dér, du skal lægge blushen. Du kan også bruge den midt fra øret ned mod munden. Brug en pudderbørste.

To lækre blush:
1. Too Faced Pink Leopard Solpudder 149 kr. i Vi Unge Shoppen.
2. Youngblood Crushed Mineral Blush Tulip 195 kr. i Matas
blush