Da Maria del Russo, som er skønhedsredaktør på amerikanske Refinery29.com, farvede sit hår fra lyst til mørkt, var det tydeligt, at hendes hår trængte til en seriøs omgang kærlighed. Håret så slidt ud og føltes tørt, når man rørte ved det. 

Før Maria farvede sit hår, var hun den heldige indehaver af bløde, lækre krøller, så det var lidt af et chok for skønhedsredaktøren pludselig at være afhængig af store mængder dyre hårkure og plejende balsammer for at få sit hår til at se bare nogenlunde velplejet ud ...

- Jeg fandt en shampoo og balsam fra Kevin Murphy, som hjalp en del, men det var ikke nok!, fortæller Maria i et personligt blogindlæg på Refinery29. 

Tippet, der skulle ende med at redde Maria del Russo udpinte hår, fik hun af flere hårstylister - og det er simplere end simpelt: Skyl dit hår i koldt vand!

Det lød ikke ligefrem fristende at skulle skylle sit hår med iskoldt vand, men eftersom Maria vidste, at koldt vand har en god effekt på huden, fordi det kolde vand får hudens porer til at trække sig sammen, valgte hun at give det kolde gys et forsøg ...

Læs også: Vi Unges skønhedsredaktør deler sine bedste tips til lækre fødder 

Det viste sig, at det kolde vand også kunne udrette små mirakler for håret - det kolde vand lukker nemlig hårstråene og gør håret mere glansfuldt. 

Ved første øjekast kunne Maria ikke selv se en forskel, men da hendes kolleger begyndte at rose hendes hår og spørge, om hun var begyndt at bruge en anden shampoo, gik det op for hende, at tricket med det kolde vand virkelig virkede!

Tricket er at vaske håret i lunt vand, som du plejer og så skylle håret igennem med det kolde vand som afslutning (gisp!) - som en ekstra bonus er du sikker på, at du er 100 % vågen, inden du cykler afsted mod endnu en lang skoledag ...

Tippet er hermed givet videre, og her på redaktionen glæder vi os nærmest til at komme hjem og teste det billige trick!

Læs også: Vi Unges skønhedsredaktør blev vildt glad for denne beauty-nyhed!

I galleriet nedenfor får du endnu flere tips til dit hår ... 

10 geniale måder at bruge hårnåle