Vi kender alle følelsen af at vågne op, se os i spejlet og nedslået konstatere, at i dag er en rigtig dårlig dag. Hårdag, that is.

Læs også: 11 nemme frisurer til langt hår

Men uanset om du har kruset, fladt eller filtret hår, så har vi løsningen, der redder dagen.

Problem: Du har krøller, og det begyndte at støvregne, mens du cyklede i skole, og nu er dine krøller ødelagt.
Løsning: Hvis du har krøller, så væn dig til at have en balsamspray liggende i din skoletaske. Så kan du spraye en smule af den i, når du kommer i skole, og sno dine krøller på plads igen.

Problem: Dit hår er fladt som en pandekage!
Løsning: Spray dine hårrødder med tørshampoo. Det får dit hår til at løfte sig en smule og se tykkere ud.

Problem: Du har sovet med hår i en knold eller hestehale, og nu har du underlige mærker efter elastikken.
Løsning: Der er ingen vej uden om glattejernet, når du har elastikmærker i håret. Prøv at sætte håret op med hårnåle eller et hårbånd i stedet for en elastik.

Læs også: Stjernernes vilde frisurer

Problem: Dit hår er fladt i den side, du har sovet på, krøllet i den anden side, og du har en underlig hvirvel i nakken.
Løsning: Hvis din dårlige hårdag er helt ekstrem, så er der ikke andre løsninger end at sætte det op. Børst dit hår grundigt og fordel lidt hårolie i længderne. Sno den ene side af dit pandehår, og lad det mødes med resten af dit hår i en lav hestehale eller knold.

Problem: Du er vågnet med fedtet hår, og du har ikke tid til at vaske det.
Løsning: Igen er tørshampoo din ven, hvis du skal have løst hår. Er du frisk på at sætte håret op, så red det tilbage i en stram hestehale, eller en fransk fletning. Så vil folk tro, at dit shiny look skyldes dyre hårprodukter og ikke manglende tid under bruseren.

Hvis alt andet kikser, så smid en kasket på hovedet og kald det et fashion-statement, hvis din lærer beder dig om at tage den af.

Stjernernes søde efterårsfrisurer