Det ser superflot ud med en høj, stram hestehale, men faktisk er det overhovedet ikke en god idé at sætte dit hår på den måde alt for tit. Hestehalen kan nemlig resultere i, at du begynder at tabe dit hår – yikes!

Læs også: Sådan pimper du din hestehale

- En stram hestehale lægger rigtig meget vægt på håret og hårsækkene, og det kan resultere i hårtab, siger celeb-stylist Sheenon Olson ifølge Seventeen Magazine.  

Men du skal ikke være alt for nervøs, hvis du bare engang i mellem godt kan lide at stramme elastikken omkring en hestehale, for det er øget vægt over længere tid, der kan betyde, at du senere taber håret.

Læs også: Fem fine sportsfrisurer

- Når det er sagt, så er det kun et problem, hvis du har håret sat sådan tit i en længere periode (tre eller fire gange om ugen over flere år). Det sker højest sandsynligt ikke, hvis du kun har hestehale engang i mellem, siger Sheenon.

Okay, det er meget godt at vide, for vi kan altså virkelig godt lide den stramme hestehale. Nu husker vi bare også at have andre frisurer, så hestehalen ikke lægger for meget vægt på håret!

Se stjerner med hestehaler herunder!

Stjernernes hestehaler