Igen i år er Vi Unge på jagt efter søde piger, som er smukke fra inderst til yderst. Vi leder efter en skøn, glad, sød forsidepige, som samtidig en supergod veninde. Er du mellem 12 og 18 år, og tør du tage chancen? Så er det altså nu, du har muligheden for at deltage i Covergirl-konkurrencen og dermed komme på forsiden af et Vi Unge.

Hvordan deltager jeg?
Du kan deltage i Covergirl 2015 ved at uploade et foto af dig selv på www.viunge.dk/covergirl, eller du kan deltage i konkurrencen ved at møde op i et af de storcentre, som vi besøger i landet. Her kan du møde redaktionen samt et hold af makeupartister og stylister, der gør dig klar til at få taget et billede af en professionel fotograf, så du kan være med i konkurrencen om at blive årets Covergirl.
Alle deltagende piger i Covergirl 2015 vil få vist deres billede på www.viunge.dk/covergirl/galleri. Det er gratis at deltage Covergirl-konkurrencen. Tilmelding via covergirl.viunge.dk slutter den 20. marts.

(Artiklen fortsætter under videoen)I hvilke storcentre kan du møde os?
Næstved Storcenter: 7. marts klokken 11:00-14:00
Kolding Storcenter: 13. marts klokken 16:00-19:00
Bryggen, Vejle: 14. marts klokken 11:00-14:00
Randers Storcenter: 15. marts klokken 11:00-14:00
Lyngby Storcenter: 19. marts klokken 16:00-19:00

Hvad bliver mit billede brugt til?
Når vi på redaktionen har godkendt dit billede, bliver det lagt på Vi Unges hjemmeside med navn og alder. Billedet kan godt blive fjernet fra hjemmesiden, hvis du henvender dig på redaktionen@viunge.dk.

Udvælgelse af finalister og betingelser for deltagelse
Vi Unges dommerpanel udvælger 10 semifinalister, som bliver afsløret på viunge.dk i uge 13. Herefter er det jer, Vi Unges læsere, som er med til at stemme på jeres favoritter på covergirl.viunge.dk. De tre finalister afsløres på viunge.dk, hvor hver finalist præsenteres i en video. I uge 17 vil finalisterne blive fotograferet, filmet og interviewet til bladet og hjemmesiden, og den endelige vinder udvælges på baggrund heraf.

Vinderen afsløres i Vi Unge nr. 9, der udkommer den 4. juni 2015!